Zawiszenie jak w wozie drabiniastym
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zawiszenie jak w wozie drabiniastym
Wiatm.czy w waszych golfikach też tak ostro tłucze zawieszenie.Zmieniłem po raz drugi amorki i jakby mniej ale jednak dobijało.Chyba znów padły po pół roku
Nie wiem czy może mam jakieś za krótkie sprężyny?
Ostatnio już założyli mi osłonki na amorki i nic nie widać? czeka mnie warsztat.podsuńcie coś co może tak tłuc mimo wymiany.
Nie wiem czy może mam jakieś za krótkie sprężyny?
Ostatnio już założyli mi osłonki na amorki i nic nie widać? czeka mnie warsztat.podsuńcie coś co może tak tłuc mimo wymiany.
- twardy
- Forum Master
- Kontakt:
Sprubuj przejechac sie innym golfem dla porównania ale vw tak ma że zawieszenie nie jest raczej komfortowe. ja niedawno przesiadłem sie z 3 na 2 i teraz to wiem co to jest wóz drabiniasty.
Zawsze możesz podiechac na stacje diagnostyczna i za kilka PLN-ów sprawdza Ci zawieszenie. powodzenia
Zawsze możesz podiechac na stacje diagnostyczna i za kilka PLN-ów sprawdza Ci zawieszenie. powodzenia
10mm+1,3bara=1VSTD :-)
-
- Użytkownik
- Kontakt:
dokładnie tuleje tylnej belki sprawdzić !!!
jakie masz odboje na amorach ??? moze z twardej gumy i za długie skok amora jest bardzo krótki
jakie masz odboje na amorach ??? moze z twardej gumy i za długie skok amora jest bardzo krótki
Ostatnio zmieniony czw lis 29, 2007 13:10 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.