1,8 V5 Marzna jakies przewody, od czego to?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- tommm86
- Mały gagatek

- Kontakt:
1,8 V5 Marzna jakies przewody, od czego to?
Witam mam golfa 1.8 v5, i zauwazylem ze po dluzszej jezdzie marna (pokrywaja sie szronem) jakies przeowdy, zaznaczylem gdzie biedgna na zdjeciu, kolorami zoltym i niebieskim, z tym ze tam gdzie jest niebieskie kolko znajduje sie jakis jakby zbiorniczek, z wystajaca rurka skierowana w gore, na koncu ktorej jest jakby jakas dysza, jakby odpowietrzenie... Mam w aucie gaz sekwencyjny i klimatronika, nie wiem od czego te przeowody moga byc, poza LPG i klima nic mi nie przychodzi do glowy, czy ktos ma takie cos w aucie, co moze byc tego powodem, bo wydaje mi sie ze to nie jest normalne zjawisko... pozdrawiam i czekam na odp i rady.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
marecki_vitor
- Użytkownik

- Kontakt:
-
marecki_vitor
- Użytkownik

- Kontakt:
-
marecki_vitor
- Użytkownik

- Kontakt:
Tak nie powinno byc . To moze swiadczyc o marznieciu gazu . Mozesz tak jezdzic tylko jak ci zamarznie gaz to troszke poczekasz az odtaje .
mozesz jechac na regulacje gazu , ale ostrzegam moze to troche kosztowac . Pozdrawiam
[ Dodano: 28 Paź 2007 14:23 ]
Aha mam jeszcze pytanko . Masz na desce kontrolke silnika ??
[ Dodano: 28 Paź 2007 14:23 ]
Aha mam jeszcze pytanko . Masz na desce kontrolke silnika ??
-
marecki_vitor
- Użytkownik

- Kontakt:
Bez problemu jedz z tym do serwisu . Za friko ci zdiagnozują i wyregulują . Pozdrawiam
[ Dodano: 28 Paź 2007 14:33 ]
Swoją drogą oni sami powinni dac ci jakis czas na dostosowanie sie gazu do auta i powinni ci sprawdzac co miesiąć lub kwartał tak mi sie zdaje . Jak kupowalem akum to co miesiąc prze pół roku jezdziłem na diagnostyke . wiem ze to nei to samo ale tak jest .
[ Dodano: 28 Paź 2007 14:33 ]
Swoją drogą oni sami powinni dac ci jakis czas na dostosowanie sie gazu do auta i powinni ci sprawdzac co miesiąć lub kwartał tak mi sie zdaje . Jak kupowalem akum to co miesiąc prze pół roku jezdziłem na diagnostyke . wiem ze to nei to samo ale tak jest .
-
greg