cos puka i to nie przegub
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
cos puka i to nie przegub
Witam. Mam swojego golfika mk2 od niedawna silnik w nim to 1.6 tdi PRZEBIEG 335TYS (raczej wiarygodny gdyż jego rok to 91), mam pytanko co może sie dziać gdy puka coś w kole od strony pasażera ale tylko przy mocnym skręcie w prawo np. 90'?? Przegub wymieniony, wymienione gumy na wahaczach.
Mojego drugie pytanko dot. tego co może być przyczyną że delikatnie sie żarzy kontrolka od ładowania akumulatora (nowe paski, nowy akumulator 72 Ah)
Mam również 3 pytanko koledzy, czy ktoś zna dobrego pompiarza który by potrafił ustawić pompę wtryskową i ustawić kąt wtrysku w okolicy Legnica-Wrocław. Bo byłem już u 3 i wszyscy to krętacze.
Pozdrawiam wladimir
Mojego drugie pytanko dot. tego co może być przyczyną że delikatnie sie żarzy kontrolka od ładowania akumulatora (nowe paski, nowy akumulator 72 Ah)
Mam również 3 pytanko koledzy, czy ktoś zna dobrego pompiarza który by potrafił ustawić pompę wtryskową i ustawić kąt wtrysku w okolicy Legnica-Wrocław. Bo byłem już u 3 i wszyscy to krętacze.
Pozdrawiam wladimir
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Powiem ci tak te stukanie to może być od drążka stabilizatora a mianowicie gumy uchwytu są już luźne i drążek jest za nisko . a może sie żarzyć jak masz na małe napięcie ładowania , pomierz ile ładuje powinno 14,2-14,4 tak mi powiedzieli w JENOX'ie . a co do pompiarza nie jestem z stamtąd wiec nie pomogę przykro mi . Pozdrawiam
-
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt: