Sportowe zawieszenie z MK3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Direct
- Ma gadane
- Kontakt:
Sportowe zawieszenie z MK3
Witam .....
Mam okazje kupić sportowe zawieszenie od mk3 ..... przypasuje do mojego mk2??
Mam okazje kupić sportowe zawieszenie od mk3 ..... przypasuje do mojego mk2??
Ostatnio zmieniony ndz paź 28, 2007 22:19 przez Direct, łącznie zmieniany 1 raz.
- Direct
- Ma gadane
- Kontakt:
Ale mnie interesuje tylko cały zestaw np.haps pisze:no chyba ze kupisz springi z amorami
http://moto.allegro.pl/it...gt_cupline.html
Ale kumpel ma całe zawieszenie kompletne od mk3 ... w poniedziałek mam mieć fotki ... to zawieszenie ma 10 tys/km ale po niemieckich drogach .... w polsce nie jezdzilo ... warte coś jest czy ładować tylko nowe??
gt cupline to taka no najgorsza firma jaka jest tak jak jamex itp.. charakterystyka jest jakbys jezdzil na kolkach...zero tlumienia tylko bicie.... a co do dobrej uzywki ktora jezdzila w niemczech i to tylko 10tys to zorientuj sie co to jest i za ile.. bo nie uwierze ze w niemczech ktos zalozyl sobie gt cupline...no chyba ze jakis bardzo biedny niemiec..albo polak w niemczech..
Direct, wiesz co..jesli chodzi o stosunek jakosc/cena to polecam LESJOFORS..szwedzka firma w kooperacji z jakas firma z USA...a jesli chcesz cos jeszcze lepszego chociaz ta firma jest naprawde ok, to wiadomo...Weitec, h&r, koni itp itd..ale to juz sa konkretne ceny..dlatego dobrze wyrwac nie wyklepana uzywke za mala kase..bo takie gt cupline to moge byc jedynie ale na drogach jak stol..
...dobry
mialem ibize z 98r "kolega" hmm z klubu miał te cupline na cordobie to mowil ze sie jezdzic nie dalo zdemontowal i nawet w klubie nikt nie chcial wziac podobno lipa
straszna taczka zero amortyzowania mało tego na pl drogach auto malo sie nie rozpadło
do vag-ow polecaja amorki al-co i springi ale ni ejamexy H&r i wszystkie mieksze ale z uwzglednieniem -40,-35mm
mialem ibize z 98r "kolega" hmm z klubu miał te cupline na cordobie to mowil ze sie jezdzic nie dalo zdemontowal i nawet w klubie nikt nie chcial wziac podobno lipa
straszna taczka zero amortyzowania mało tego na pl drogach auto malo sie nie rozpadło
do vag-ow polecaja amorki al-co i springi ale ni ejamexy H&r i wszystkie mieksze ale z uwzglednieniem -40,-35mm