problem z przyspieszeniem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- majekMK2
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
problem z przyspieszeniem
Witam mam golfa 2 1.8 RP-ka i dzis niechce mi auto isc wymienilem dzis tylko filter powietrza i na gazie niechce isc do odciecia tylko do 5tys.obr.i koniec nie ciagnie auta a na benzynie do dwujki jest dobrze a na trujce to samo powyzej 110km/h niechce ciagnac auta a tak wogole niechce isc tak jak kiedys kumpel mi powiedzial zebym sprawdzil kompresje i ustawienie rozdzadu ale tak jak pisze dzis po wymianie nie idzie tak jak powinien prosze pomozcie mi co to moze byc.
- krzych8419
- Mały gagatek

- Kontakt:
- majekMK2
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
Witam filtr napewno ten sam co zawsze i dobrze zalorzony napiecie jest dobre a i poszlem i wywalilem rurke co idzie od kolektrora wydechowego do filtra powietrza tam gdzie bierze cieple powietrze i pojechalem sie przejechac i bylo dobrze mialo ta moc co powinna byc ale jutro dla pewnosci posprawdzam jeszcze raz wszystkie rzeczy i napisze czy przyczyna byla tej rurki a niewiecie jakie powinno byc cisnienie w cilindrach w moim motorku to jest ten 90km na monowtrysku???