czujnik halla w AAM
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
czujnik halla w AAM
witam. niedawno zakupiłem golfa 3 1,8 aam i jestem bardzo zadowolony. mam tylko jeden problem. podłaczalem go pod komputer i wszystko pieknie tylko wyswietliło soe ze brak sygnału halla. wiem ze czujnik halla jest przy aparacie zapłonowym, ale mechanik powiedział mi zeby nie ruszac tego , bo jezeli auto ładnie pali to nie ma po co.moze ktos by mi doradził co z tym zrobic? słyszałem dwie opinie ze moze wiecej palic i ze z zepsutym czujnikiem wogóle by nie zapalil.
Ostatnio zmieniony czw paź 25, 2007 17:28 przez chrupek80, łącznie zmieniany 1 raz.
chrupek
dokladnie tak jak przedmowcy pisza
po podpieciu Vaga w pozycji zaplon zawsze bedzie blad 515 Czujnik Halla ( czujnik pozycji walu krzywowego ) - G 40 jest to spowodowane brakiem sygnalu z takowego czujnika i tego bledu nie idzie usunac natomiast po odpaleniu blad znika
po podpieciu Vaga w pozycji zaplon zawsze bedzie blad 515 Czujnik Halla ( czujnik pozycji walu krzywowego ) - G 40 jest to spowodowane brakiem sygnalu z takowego czujnika i tego bledu nie idzie usunac natomiast po odpaleniu blad znika
Ostatnio zmieniony czw paź 25, 2007 19:15 przez Dzaba83, łącznie zmieniany 2 razy.
posłużę Vagiem