Kopułka + palec - wymiana na nową --
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Witam
Zajrzalem wczoraj pod maske. Kopulke mam taka jak na zdjeciu wczesniej ( z oslona) nie wiem jaka firma ale na gorze jest znak VW i Audi Przewodu Bremi moze warto tez kupic tej samej firmy??
Znalazlem na Allegro przewody Beru ZEF561 i ZEF 562 gdzie moge sprawdzic jakie ida do Golfa 1.8 silnik ABS 90KM??
Zajrzalem wczoraj pod maske. Kopulke mam taka jak na zdjeciu wczesniej ( z oslona) nie wiem jaka firma ale na gorze jest znak VW i Audi Przewodu Bremi moze warto tez kupic tej samej firmy??
Znalazlem na Allegro przewody Beru ZEF561 i ZEF 562 gdzie moge sprawdzic jakie ida do Golfa 1.8 silnik ABS 90KM??
Bo panowie sprzedawcy często nie mają zielonego pojęcia...ostatnio kupowałem kable WN i permamentnie człowiek mi wciskał kabelki do ABU podczas gdy mam silnika AEA... Sprzedawca zarzekał sie że takiego silnika nie było w Golfie III... i weź tu takiemu wytłumacz że masz rację...:/sle pisze:...a dlaczego nie robicie tak, że idziecie do sklepu i mówicie jakie macie auto, silnik itp. itd. ... a tam z katalogu dobierają Wam wszystko jak trzeba firmy jaką sobie wymyśliliście.
...dlaczego koniecznie chcecie wyręczać panów sprzedawców?
WsZyStKo. Co Na PrAwDę LuBiĘ JeSt AlBo NiEmOrAlNe AlBo NiElEgAlNe AlBo TuCzĄcE :D
A mi matoły sprzedały kopułkę przeznaczoną do AUDI. Na dodatek nie chcieli jej przyjąć - dopiero jak zrobiłem awanturę w obecności kierownika i udowodniłem po wydrukowaniu danych z katalogu producenta, zwrócili mi kasę.Stopek pisze:Bo panowie sprzedawcy często nie mają zielonego pojęcia...ostatnio kupowałem kable WN i permamentnie człowiek mi wciskał kabelki do ABU podczas gdy mam silnika AEA... Sprzedawca zarzekał sie że takiego silnika nie było w Golfie III... i weź tu takiemu wytłumacz że masz rację...:/sle pisze:...a dlaczego nie robicie tak, że idziecie do sklepu i mówicie jakie macie auto, silnik itp. itd. ... a tam z katalogu dobierają Wam wszystko jak trzeba firmy jaką sobie wymyśliliście.
Przecież w sklepie możesz ich od razu sprawdzić. Najzwyczajniej w świecie razem z nim szukasz danej części w katalogu. Jak Ci pasuje i widzisz, że do Twojego silnika to kupujesz i tyle. Musi pasować. To nie są jakieś tajne informacje i zawsze można brać w sklepie katalog w swoje ręce i samemu poszperać.Bo panowie sprzedawcy często nie mają zielonego pojęcia...ostatnio kupowałem kable WN i permamentnie człowiek mi wciskał kabelki do ABU podczas gdy mam silnika AEA... Sprzedawca zarzekał sie że takiego silnika nie było w Golfie III... i weź tu takiemu wytłumacz że masz rację...:/
_
To nie widziałeś co brałeś? Kupiłeś bez pudełka? Nie było znaczenia? Przecież jak dostałeś ją w łapy to sobie mogłeś przy nich popatrzeć na etykietę i po kłopocie . Zresztą VW Audi to ta sama rodzina więc może była odpowiedniakkasper pisze:A mi matoły sprzedały kopułkę przeznaczoną do AUDI. Na dodatek nie chcieli jej przyjąć - dopiero jak zrobiłem awanturę w obecności kierownika i udowodniłem po wydrukowaniu danych z katalogu producenta, zwrócili mi kasę.
dekoracje weselne, florystyka -> prv
Sprawdzałem wszystko dokładnie...sle pisze:...a dlaczego nie robicie tak, że idziecie do sklepu i mówicie jakie macie auto, silnik itp. itd. ... a tam z katalogu dobierają Wam wszystko jak trzeba firmy jaką sobie wymyśliliście.
Ktoś zrobił wałek w IC bo w pudełku była kopułka w ogóle z d....y i do innego auta.