Witam wszystkich mam problem z dostaniem części do mojego golfa wersja fire&ice
a mianowicie nigdzie nie moge dostać plastikowego nadkola lp do mojego golfa kurcze i niewiem skąd je wziąść.
a mam ku temu pytanie czy pasują nadkola z innego modelu na szeroką listwe na drzwi bo mój ma wąską. wiem że musiał bym wsadzić szerokie listwy na boki auta ale czy nadkola bedą pasować? bardzo prosze o pomoc:(
napiszcie czy będą pasować jakieś inne?
pozdrawiam
Gdzie dostane plastikowe nadkole do F&I
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Gdzie dostane plastikowe nadkole do F&I
Ostatnio zmieniony śr paź 24, 2007 18:44 przez ran85, łącznie zmieniany 2 razy.
....:::Tuning Not A Crime:::....
tak bedą pasować, błotniki są takie same, a nadkola plastikowe powinieneś dostać w kazdym lepszym sklepie motoryzacyjnym, ja brałem (koszt 25zł) i elegancko pasowały i były na szeroką, wąską i bez listwyran85 pisze:mam ku temu pytanie czy pasują nadkola z innego modelu na szeroką listwe na drzwi bo mój ma wąską. wiem że musiał bym wsadzić szerokie listwy na boki auta ale czy nadkola bedą pasować
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
Można też kupić na allegro, lub w ASO - koszt w ASO samego tylko ochraniacza (czyli takiego plastiku na tylnych błotnikach, ale nie na całym obwodzie, tylko od przedniej strony) to koszt 45zł.
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.