Kopułka + palec - wymiana na nową --
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Kopułka + palec - wymiana na nową --
Witam
mam Pytanko - jestem na etapie wymiany kopułki + palec (kable również).
Nie wiem jakiego producenta kopułki wybrać - jakiego polecacie? (silnik 1,6 AEA benzyna)
Pozdrawiam
mam Pytanko - jestem na etapie wymiany kopułki + palec (kable również).
Nie wiem jakiego producenta kopułki wybrać - jakiego polecacie? (silnik 1,6 AEA benzyna)
Pozdrawiam
- Maćkooo
- Forumowy spamer :)
Heh więc oczywiście może być wszystko beru tylko że jak ja kupowłaem to nawet w największym sklepiem w mieści nie mieli palca beru więc wziałem boscha.gopiter pisze:Moglbys to jakos uzasadnic dlaczego palec Boscha a nie BERU skoro reszte elementow polecasz wlasnie BERU
Przewody mysle że beru na pewno beda git, Kopułka też solidna fimry Beru. A palec do zestawu napewno też kupić dobrej firmy więc jęsli nioe bedas mieli to weź Boscha
Pomagają Tobie , pomagaj innym - pisz jak rozwiązałeś swój problem.
Zawsze do przodu :D
http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related
Zawsze do przodu :D
http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related
- Jacenty85
- Forum Master
- Kontakt:
A ja polecam tak jak kolega Maćkooo : Palec Bosch a kopułka i kable Beru! Nie chodzi wcale o trudność z dostępnością palca beru ale o to, że sztywniej siedzi na aparacie boscha niż palce innych firm. Wbrew pozorom ma to znaczenie dla każdego, kto ma zamiar założyć palec i mieć spokój na kilkadziesiąt tysięcy kilometrów. Sprawdziłem to osobiście na kilku palcach Beru EPS i Bosch. Tu bosch jest bezkonkurencyjny.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ja po przejrzeniu forum zakupilem komplet BERU (swiece UltraX Platin,przewody,palec i kopulka).Teraz czeka wszystko na montarz ale czasu brak...Ale w przyszlym tygodniu biore sie za to i zobaczymy jakie beda tego efekty (szczegolnie ciekawy jestem tych swiec...)
Było MK3 - obecnie w trakcie poszukiwań następcy...