KOŃCÓWKA DRĄŻKA MK3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
KOŃCÓWKA DRĄŻKA MK3
Czesc. Mam pytanko. Podczas jazdy drzy mi kierownica popytalem znajomycj i mowia ze to moga byc koncowki drazka. Jak sie do nich dobraz czy trudno sie je wymienia duzo robocizny jak dla laika. I jaki jest koszt tych koncowek jesli ktos wymienial to prosilbym o cene. CZy lepiej auto oddac do mechanika aby tam lukna. Pozdrawiam
Wymiana końcówek wiąże się z ustwaieniem zbieżności takze i tak do mechaniora musisz się pofatygować A wybicie końcówki wiąze się bardziej z jej stukaniem na nierównościach a drżenie kierownicy to objaw wybitych opon lub wywazenia , lub krzywych tarcz hamulcowych ,pozrywanych tulei wahacza trzeba sprawdzić po kolei od wywazenia kół
MORE POWER
Re: KOŃCÓWKA DRĄŻKA MK3
Upuść troszkę powietrza tak 0,3 i się przejedź jak drgania się trochę zmniejszą tzn. że trzeba kółka wywżyć. Oczywiście później je dopompuj przed wyważeniem.michaltczew pisze:Czesc. Mam pytanko. Podczas jazdy drzy mi kierownica popytalem znajomycj i mowia ze to moga byc koncowki drazka. Jak sie do nich dobraz czy trudno sie je wymienia duzo robocizny jak dla laika. I jaki jest koszt tych koncowek jesli ktos wymienial to prosilbym o cene. CZy lepiej auto oddac do mechanika aby tam lukna. Pozdrawiam
Pozdrawiam.
-
- Mały gagatek
- Kontakt: