montarz turbo do 1.8 lpg(sekwencja)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ja:) moge sie wypowiedziec... jesli gaz zalozy osoba kompetentnea co wcale nie oznacza gazownik to z gazu mozna targac nawet 30 procent wieksza moc na silniku z suszarka przy gazie 6 generacji ( wtrysk gazu cieklego) a tak zwykle moc jest wyzsza o jakies 10 15 procent... ze wzgledu na oktanowosc i nie opoznianie zaplonu przez czujnik stuku:)
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
kazdy jeden magik zalozy ktory moze wysterowac tak zwana fulgrupe lub ma wtrysk 3 generacji... ( wtrysk 3 generacji w gaziku pogonisz lub w kajecieandrew19_86 pisze:to może kolega krzepa wypowie sie jaki magik założył mu sekwencje do monowtrysku??
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
krzepa, Więc nie masz żadnej sekwencji. W ciemno można powiedzieć że na pewno masz II generacje czyli zwykłe podciśnienie z attuatorem. W te 110KM też bym nie wierzył o ile nie jest poparte hamownią. Jak coś nie jest poparte hamownią to ogólnie jest to moc z palca wyssana a przyrost 20KM przy seryjnych 90KM w wolnossącym benzyniaku na monowtrysku to jest dużo.
=-Pinhead-=
teraz zapytam o cos innego w temacie mam mozliwosc przywiesc mk3 abf-a a angli czy jest to dobre rozwiazanie czy bedzie wszystko grało za nie duze pieniadze jest sens sie w to pchac
czekam na jakies opinie
czekam na jakies opinie
Ostatnio zmieniony wt paź 23, 2007 17:42 przez krzepa, łącznie zmieniany 1 raz.
teraz już nieco rozjaśniłeś mi temat - dzięki taki numer... a ja byłem zdzwiony, jak się dowiedziałem, że można zagazować ropniakaevolution pisze:ja:) moge sie wypowiedziec... jesli gaz zalozy osoba kompetentnea co wcale nie oznacza gazownik to z gazu mozna targac nawet 30 procent wieksza moc na silniku z suszarka przy gazie 6 generacji ( wtrysk gazu cieklego) a tak zwykle moc jest wyzsza o jakies 10 15 procent... ze wzgledu na oktanowosc i nie opoznianie zaplonu przez czujnik stuku:)
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata