Po malowaniu golfa wyszła "cytryna" co teraz POLER
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Po malowaniu golfa wyszła "cytryna" co teraz POLER
Witam nie dawno malowałem swojego golfa II na czarny metalik i wyszło niedobrze cały był w chropkach wygladał jak cytryna pomyślałem że źle go zmatowiłem, kupiłem odnowa baze i bezbarwny pomalowałem drugi raz wyszło lepiej ale nie jestem do końca zadowolony, co teraz zrobić?? Ludzie mi radzą aby przejechac go papierem 2000 i polerować maszyną?? ale czy po papierze nie zostaną mazy i nie bedzie ten lakier matowy?? Pomóżcie!!! Jakiej pasty użyć do polerki na ta owa maszyne, golf lakierowany był 2 tygodznie temu. Dzieki za wszystkie odpowiedzi.
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Widze tu podstawowy błąd przy malowaniu samemu. Brak odpowiedniego przewitrzeznia pomieszczenia w którym auto było malowane. Ja też sam malowałe swojego golfika ale wymyśliłem że założe wentylator od chłodnicy do okna i podłącze pod akumulator. Patent zdał egzamin bo w garażu ne było pyłów. A teraz możesz całe autko zmatowićwodnym papierem 2000 i kupic pastę polerską G3 i wypolerować wolonoobrotową szliferką. Ewentualnie jeszcze zapytaj jakiegoś lakiernika.