Co ile wymiennia się świece filtry
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Co ile wymiennia się świece filtry
Panowie co ile wymienia się
-świece
-filtr paliwa
-filtr powietrza
jake do UK i mam przed soba 2000 km więc nie chce miec cyrków
-świece
-filtr paliwa
-filtr powietrza
jake do UK i mam przed soba 2000 km więc nie chce miec cyrków
Ostatnio zmieniony czw paź 18, 2007 18:17 przez grandi, łącznie zmieniany 1 raz.
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
masz lpg???
tak czy inaczej przed wyjazdem sobie zmień te rzeczy
jak dawno nie wymieniałeś a co z paskami?? olejem?
[ Dodano: Czw Paź 18, 2007 18:24 ]
ja przed wyjazdem na cro powymieniałem wszystko przynajmniej komfort psychiczny ze wszystko jest ok olej-swiece- płyn chłod - paski filtry nowe wycieraczki szyb
tak czy inaczej przed wyjazdem sobie zmień te rzeczy
jak dawno nie wymieniałeś a co z paskami?? olejem?
[ Dodano: Czw Paź 18, 2007 18:24 ]
ja przed wyjazdem na cro powymieniałem wszystko przynajmniej komfort psychiczny ze wszystko jest ok olej-swiece- płyn chłod - paski filtry nowe wycieraczki szyb
Ostatnio zmieniony czw paź 18, 2007 18:21 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
o właśnie płyn chłodzący
nie mam lpg
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
10-15 tysgrandilodz pisze:-filtr paliwa
10 - 15-filtr powietrza
http://www.abs.org.pl/?aid=38-świece
WITAM
FILTR NAJLEPIEJ WYMIENIAC DO 20 TYS. ZALEZNIE OD WARUNKOW W JAKICH SIE UZYTKUJE AUTO ALE JEST TO NIEWIELKI KOSZT,A CZYSTY FILTR ZMIEJSZA ZUZYCIE PALIWA( TYMBARDZIEJ NA LPG) A WIEC WARTO GO WYMIENNIAC NA CZAS.
A JESLI CHODZI O SWIECE TO DO 15 TYS. LPG 20 TYS NA BENIE.
JA OLEJ WYMIENIAM CO 15 TYS (TAK ZALECA SERWIS)
JESLI MASZ LPG TO PAMIETAJ O FILTERKU GAZU TEZ TAK CO 10-12 TYS.
ZALEZNIE OD JAKOSCI GAZU NA JAKIM SIE JEZDZI. COPRAWDA U NAS CORAZ GORZEJ Z JAKOSCIA TEGO PALIWA.
POZDRAWIAM
FILTR NAJLEPIEJ WYMIENIAC DO 20 TYS. ZALEZNIE OD WARUNKOW W JAKICH SIE UZYTKUJE AUTO ALE JEST TO NIEWIELKI KOSZT,A CZYSTY FILTR ZMIEJSZA ZUZYCIE PALIWA( TYMBARDZIEJ NA LPG) A WIEC WARTO GO WYMIENNIAC NA CZAS.
A JESLI CHODZI O SWIECE TO DO 15 TYS. LPG 20 TYS NA BENIE.
JA OLEJ WYMIENIAM CO 15 TYS (TAK ZALECA SERWIS)
JESLI MASZ LPG TO PAMIETAJ O FILTERKU GAZU TEZ TAK CO 10-12 TYS.
ZALEZNIE OD JAKOSCI GAZU NA JAKIM SIE JEZDZI. COPRAWDA U NAS CORAZ GORZEJ Z JAKOSCIA TEGO PALIWA.
POZDRAWIAM
110 TYŚ. I MKNIEMY DALEJ!!!
Kolega grandilodz, już wczoraj pisał ,że nie ma gazu..szwendak pisze:JESLI MASZ LPG TO PAMIETAJ O FILTERKU GAZU TEZ TAK CO 10-12 TYS.
szwendak pisze:A JESLI CHODZI O SWIECE TO DO 15 TYS. LPG 20 TYS NA BENIE.
nigdy nie zmieniałem świec wcześniej jak po 50-60 tyś km..
(ps.: czemu krzyczysz?
Re: Co ile wymiennia się świece filtry
ja wymieniam swiece 40tys filtr paliwa 20tys filtr powietrza co wymiane oleju i autko chodzi jak zloto]