wyjęcie zamka

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

mover2002
Nowicjusz
Nowicjusz

wyjęcie zamka

Post autor: mover2002 » śr paź 17, 2007 20:58

postanowilem zamontowac zamek centralny do golfa wszystko ladnie poszlo do momentu az mialem polaczyc centralny z zamkiem. mam problem poniewaz linka metalowa wychodzaca od zamka do szyby ( chodzi mi o ta ktora sluzy do zamykania lub zamykania po przez wcisniecie lub pociagniecie ) jest strasznie pogieta i nie mam jak polaczyc ja z centralnym, chcialbym ja jakos wyciagnac aby wyprostowac ale nie wiem czy mozna to zrobic bez wyciagania zamka, jezeli jest ona na zamku to nie da sie go wtedy wyciagnac poniewaz jest ona za dluga i nie ma jak przecisnac. Powie ktos dokladnie jak ja wyciagnac z zamka albo jakis inny sposob na polaczenie z centralnym ??

Awatar użytkownika
okulik
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: okulik » śr paź 17, 2007 21:45

Sprzedam; [url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=178273][b]zestaw, mono-wtrysk, na przerobienie z gaźnika[/b][/url]

greg

Post autor: greg » śr paź 17, 2007 21:46

cały drut wyciągniesz wraz z zamkiem po odkręceniu zamka - wyciągałem wiec sie da, z tym ze ja bym raczej starał się dopiąć cięgło do miejsca gdzie wchodzi właśnie ten bolec

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”