Moderator: G0 Karcio
idgray pisze:śliczne to GTIszkoda tych kółek ale nowe też będą pewnie na wypasie
ZIBI pewnie ,że można tzn nie uzyskasz takiego efektu jak ja na alumie, ale możesz przecież pomalować stalaki na czarno i np cm rantu pomalowac na czerwonoZIBI_VW pisze:slowik_GTI podziwiam twoje felgi świetnie wyglądają jak myślisz czy można to uzyskać ze stalówkami i zimówkami no i czy opona pewnie musi być węższa aby odsłoniła rant który będzie pomalowany ? kurde naprawde ładnie wyglądają
wiem że to nie temat do takich pogawędek ale mam na oku 16" BBS 2 częściowe rozkręcane są w bardzo złym stanie w cenie 400 złotych i właśnie myślałem jak by coś takiego zrobił jak ty masz tylko założył zimówki z rantem 195/55/16 i myśle że by coś z tego wyszło no i oczywiście pomalował rant na czerwonoslowik_GTI pisze:ZIBI pewnie ,że można tzn nie uzyskasz takiego efektu jak ja na alumie, ale możesz przecież pomalować stalaki na czarno i np cm rantu pomalowac na czerwonoZIBI_VW pisze:slowik_GTI podziwiam twoje felgi świetnie wyglądają jak myślisz czy można to uzyskać ze stalówkami i zimówkami no i czy opona pewnie musi być węższa aby odsłoniła rant który będzie pomalowany ? kurde naprawde ładnie wyglądają
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości