Pytanie dla osób posiadających w domu oleje orlen 4 litrowe
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Pytanie dla osób posiadających w domu oleje orlen 4 litrowe
Czy w 4 litrowych butelkach olejów Orlen Oil są takie plastikowe rozwijalne szyjki tak jak w Mobilu czy Lotosie?
z tego co pamiętam to są.ale nie wiem na 100%
Ostatnio zmieniony wt paź 16, 2007 00:26 przez Luca, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałbym uzyskać pewne, sprawdzone informacje. Muszę kupić 20 takich butelek, ale musza miec te lejki, jak nie to kupie Lotosy, a nie mogę otworzyć takiej butelki na stacji :/
A jak ktoś by na dowód pyknął szybko fotkę to od razu "pomógł" dostanie
A jak ktoś by na dowód pyknął szybko fotkę to od razu "pomógł" dostanie
Ostatnio zmieniony wt paź 16, 2007 00:31 przez abrover, łącznie zmieniany 1 raz.
No faktycznie nie wygląda jak zwykły korek w butelkach Orlenu 1l, więc pewnie jest.
Coś tam odstaje na górze korka, to chyba ten "półpierścień" do wyciągania tego lejka
[ Dodano: Wto Paź 16, 2007 10:53 ]
Z Panami z Orlena można przynajmniej nawiązać kontakt, bo e-mail Lotosa głuchy...
Coś tam odstaje na górze korka, to chyba ten "półpierścień" do wyciągania tego lejka
[ Dodano: Wto Paź 16, 2007 10:53 ]
Z Panami z Orlena można przynajmniej nawiązać kontakt, bo e-mail Lotosa głuchy...
Tak, mają zamontowany rozwijalny lejek.
Pozdrawiam Krzysiek Poręba
Biuro Technologii / Dział Serwisu / POWER SERWIS
----- Original Message ----- From: "Paweł *********" <pawel.********@gmail.com>
To: <serwis@orlenoil.pl>
Sent: Tuesday, October 16, 2007 12:26 AM
Subject: Wiadomość dotycząca 4-litrowych olejów Orlen Oil
> Witam.
>
> Czy 4-litrowe butelki olejów Orlen Oil mają zamontowany na końcu gwinta rozwijalny lejek/szyjkę tak jak w dużych bańkach innych olejów?
>
> Pozdrawiam
>
> Paweł ********,
> Bosch Service Weber, Wejherowo
Ostatnio zmieniony wt paź 16, 2007 01:21 przez abrover, łącznie zmieniany 1 raz.
- MAREK ZIELINSKI
- Nowicjusz
tak posiada są szyjkę wiem bo uzywałem do poprzedniego golfa bo to bdb olej kosztuje 40 zł za 4 litry a jest klasy SJ oraz posiada aprobatę VW i MB oraz ma wysoki wskaznik TBN odpowiadajacy za plukanie wienc plucze bdb jak na minerala polecam najoplacalniejszy mineral na swiecie nie ma nigdzie tanszego minerala tej klasy z aprobatami pozdrawiam marek zielinski z gdyni
abrover, takie baniaki do oleju można też kupić w norauto w cenie 4-5zł z lejkiem, a z tego co wiem to teraz wszystkie oleje Lotosa są zaopatrzone w wyciągany lejek, bez znaczenia czy to minerał czy semisyntetic.
jest masz oddzielny uchwyt nawet który się wyłamuje i wyciąga do góryLuca pisze:tam widać jak by był lejek