spryskiwacz reflektorów
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Lukasz_mk2
- Forum Master

spryskiwacz reflektorów
Idzie zima i każdy z was pewnie mniał problem z brudnymi lampami. Mam takie pytanie czy ktoś już kiedyś próbował zakładać spryskiwacze reflektorów do mk3? Mam pomysł tylko nie wiem czy bedzie to dobrze działało, a mianowicie myśle nad kupnej jakiś spryskiwaczy np. od malucha czy poloneza włożonei ich w zderzak i podłączenie na trójaku w wąż spryskiwania szyby przedniej. I tu moje pytanie czy pompka od spryskiwaczy wydoli kolejne dwie dysze i czy to w ogóle będzie działać??(Jeśli chodzi o te dysze to tylko tak rzuciłem model może ktoś ma jakiś inny pomysł)
- Lukasz_mk2
- Forum Master

- Lukasz_mk2
- Forum Master

- Lukasz_mk2
- Forum Master

- Lukasz_mk2
- Forum Master

- Lukasz_mk2
- Forum Master

nad tym też myślałem i wymyśliłem że można by gdzieś jakiś dodatkowy zbiorniczek zamontować.jawel pisze:zastanów się czy warto bo płynu idzie w cholere
Zastanawiam się jeszcze nad tym bo nigdy nie miałem okazji jezdzić autem z takimi spryskiwaczami - a mianowicie kiedy one się włanczają?? Podczas spryskiwania szyby przedniej???
zazwyczaj takLukasz_mk2 pisze:a mianowicie kiedy one się włanczają?? Podczas spryskiwania szyby przedniej???
miałem kiedyś volvo ze spryskiwaczami reflektorów i odłączyłem je bo płynu szło tyle że szkoda gadać
[ Dodano: 15 Paź 2007 13:17 ]
stare te volvo było może teraz są bardziej oszczędne
one loVWe