Witam.
Mam problem szybą od strony kierowcy.Przez jakiś czas przy domykaniu coś trzszczało.Dziś szyba uchyla sie na jakiś 2 cm.i nic dalej.Na allegro znalazłem taki podnośnik http://www.allegro.pl/item253831658_pod ... od_ss.html
Nie ma on jednak silnika.Czy można przełożyć silnik ze starego podnośnika?Kiedyś słyszałem że są dwa rodzaje i z jednego się da a z drugego nie.Mój golf jest z 1997r.
Elektryczna szyba nie odsuwa sie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Elektryczna szyba nie odsuwa sie
Ostatnio zmieniony pn paź 15, 2007 09:22 przez jabol79, łącznie zmieniany 1 raz.
Red TDi by Jabol viewtopic.php?f=88&t=410182
witam!!
Kupiłem taki podnosnik Hansa Priesa , ale na tył czyli tylne lewe drzwi strona kierowcy.
Tak silniczek wraz z modułem elektroniki BROSE przekladasz.
Silniczki sa te same. Jedyne co to silniczki z modulami ze starszych golfow cos do 95r maja to ze trzeba trzymać cały czasz przycisk wcisniety zeby szyba poszla w gore, a w nowszysch prztytrzymac i puscić.
Nowsze silniczki poznasz po tym ze są z literką "A" na końcu.
przod strona kierowcy - 1H0 959 801A
Kupiłem taki podnosnik Hansa Priesa , ale na tył czyli tylne lewe drzwi strona kierowcy.
Tak silniczek wraz z modułem elektroniki BROSE przekladasz.
Silniczki sa te same. Jedyne co to silniczki z modulami ze starszych golfow cos do 95r maja to ze trzeba trzymać cały czasz przycisk wcisniety zeby szyba poszla w gore, a w nowszysch prztytrzymac i puscić.
Nowsze silniczki poznasz po tym ze są z literką "A" na końcu.
przod strona kierowcy - 1H0 959 801A
- Paweł Marek
- V.I.P.
nie dotyczy szyby kierowcy, idzia sama po jednym dłuzszym naciśnięciuMarcoVW pisze:trzeba trzymać cały czasz przycisk wcisniety zeby szyba poszla w gore
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.