[MK2] gleba...wasze opinie i zdjęcia potrzebne:)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK2] gleba...wasze opinie i zdjęcia potrzebne:)
Noszę się z zamiarem włożenia zawieszenia do mojego MK2 GT (seryjnie już obniżony o 10mm)
I teraz moje pytanie które lepsze czy -60/-40 czy -40/-40.
Czy to obniżenie jest liczone od standardowych spreżyn czy oniży mi o tyle samo jak w zwykłym.
Czy -60 na przód to nie będzie za dużo na polskie drogi szczególnie przy dokładce od GTI?
I teraz moje pytanie które lepsze czy -60/-40 czy -40/-40.
Czy to obniżenie jest liczone od standardowych spreżyn czy oniży mi o tyle samo jak w zwykłym.
Czy -60 na przód to nie będzie za dużo na polskie drogi szczególnie przy dokładce od GTI?
-60/-60 ladnie wyglada, ale faktycznie to zalezy od drog. Ja mam w moim zalozone -40/-40 autko ladnie wyglada.. jesli chodzi o przyczepnosci jest super bo mam do tego jeszcze odpowiednie oponki. I nawet przy moim zawieszeniu zdarzylo m sie na dziurach zahaczyc pare razy dokladka od GTI.. no i jeszcze jedna sprawa.. komfort jazdy.. napewno lepszy na -40/-40.. no ale z tym sie trzeba liczyc ze albo nisko albo komfortowo 

Życie zaczyna się po ... wyżej momentu obrotowego
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Zapodaj -60/-40 i bedzie gitara.Kwestia przyzwyczajenia.Na -40 niema co nawet kasy wydawac bo po dwóch miesiącach i tak zapodaż -60.
Moim skromnuym zdaniem -60 to już taki standardzik w mk2.Niema sie co bac, do odwarznych świat należy
Moim skromnuym zdaniem -60 to już taki standardzik w mk2.Niema sie co bac, do odwarznych świat należy

...pomału do celu......w planach Suka GS 500, na początek oby sił wystarczyło :hmm:
Re: [MK2] gleba...wasze opinie i zdjęcia potrzebne:)
KUp sobie kit 60/40 z możliwością regulacji tyłu 

to 10 to masz na sprezynach, a jak wstawisz kit to bedziesz mial inaczej 60/40 to malo i zadnej tragedii nie ma, u mnie dziury sa to je mijam a i pod kazdy kraweznik normalnie podjade, przeciez nie wjezdzasz centralnie prosto no nieTheGwiazdor pisze:Aha i ile to mi obniży prześwit...jak mam już -10 standardowo od oryginału...czy to będzie -50/-30 bo już nie wiem jak to się liczy...