3-krotna wymiana łożysk i po 500 km znowu wyje
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
SouleR, niestety Jarek dobrze wiesz ty i ja oraz inni,ja rozumie ludzi,że chodzi tu przedew wszystkim o kasę ale niestety nie ukrywajmy się cos co jest tanie to nie zawsze idzie w parze z jakościa i okazuje się że 2 raz trzeba kupować,a to wtedy przerośnie koszta,porzadnej sprwdzonej części,jest stare powiedzenie(niestety sie sprawdząjace)kupując tani 2 razy płacisz,ttakie tanie zamenniki to się wkałda jak auto chcesz sprzedać a cos nie gra wtedy za nie duża kasę mozesz to z niwelować,ale jesli zamierzasz tym jeżdzić to niestety kup raz a dobrze
Ostatnio zmieniony pt paź 12, 2007 10:10 przez jaszczur, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki za wszystkie rady. Dopiero w środę mogę obadać co i jak. Pewnie te piasty wymienię też. Jak zrobię do dam znać.
[ Dodano: 05 Lis 2007 17:17 ]
Chciałbym zakończyć temacik lekkim podsumowankiem. Wymieniłem te czopy i znowu łożyska i jest ok. Więc wina ewidentnie czopów. Zeby do tego dojść wymieniłem 3 komplety łożysk Ale przestrzegam wszystkich, żeby nie jeździli długo na łożyskach które nadają się już do wymiany, bo to chyba wpływa źle na te czopy i trzeba wymieniać wszystko. A co do łożysk to chyba mogą być te z niższej półki, też trochę polatają jak są dobrze założone. Chyba , że ktoś ma większe ambicje. Dzięki za pomoc ( punkciki dla tych którzy trafili z diagnozą )
[ Dodano: 05 Lis 2007 17:17 ]
Chciałbym zakończyć temacik lekkim podsumowankiem. Wymieniłem te czopy i znowu łożyska i jest ok. Więc wina ewidentnie czopów. Zeby do tego dojść wymieniłem 3 komplety łożysk Ale przestrzegam wszystkich, żeby nie jeździli długo na łożyskach które nadają się już do wymiany, bo to chyba wpływa źle na te czopy i trzeba wymieniać wszystko. A co do łożysk to chyba mogą być te z niższej półki, też trochę polatają jak są dobrze założone. Chyba , że ktoś ma większe ambicje. Dzięki za pomoc ( punkciki dla tych którzy trafili z diagnozą )
TOSTO