no jednak troszke inaczej ale osłony na rozrządzie też nie mam :dgrzaneczka997 pisze:...OSA..., wg mnie to tak:
MK2 GTI16V by tauka, czyli od 1.3 CL do GTI :)
Moderator: G0 Karcio
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Nie chodziło mi o to że jest awaryjny, tylko kolizyjny, czyli w momencie pęknięcia paska rozrządu tłoki spotykają się z zaworami i jest unfall, czego nie ma w 1.8...OSA... pisze:ja w sumie nie nazekam
[ Dodano: Sro Paź 10, 2007 00:25 ]
No i kilka nowych fotek.
Jak już wyszło szydło z worka to przeprowadziłem SWAP. Nic specjalnego, bo tylko na RP ale zawsze coś:
Przed:
Po:
I proszę nie śmiać się z niektórych elementów bo to pozostałości po starym właścicielu
Niestety niema fotek w trakcie, bo tak jakoś wyszło że aparatu nie było
Zmieniłem także element, który mnie niemiłosiernie drażnił. Czyli diody od długich, akumy wody i kierunków w liczniku. Zostały one tak zrobione, że nie widac diod i świecą ikonki
Postojówki zostały wyrzucone ze swojego pierwotnego miejsca i wkomponowane w kierunkowskazy
Ostatnio zmieniony śr paź 10, 2007 00:28 przez tauka, łącznie zmieniany 2 razy.
- Kuba Golf mk3
- Użytkownik
- Auto: Mk3
- Silnik: ABS
- Kontakt:
Śliczny golfik! A felgi rewelacja! Pewnie trochę czasu pochłonęło ich polerowanie, ale to sama przyjemność...
VWVWVWVWVWVWVW---MOJA TRÓJECZKA---VWVWVWVWVWVW
viewtopic.php?f=88&t=127716&start=462" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=88&t=127716&start=462" onclick="window.open(this.href);return false;
- barteKKK03
- V.I.P.