Jaka antena...???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jaka antena...???
Witam
mam pytanie odnosnie anteny do golfa 2 93r 1.3
facet sprzedaje na allegro antene dokładnie model VK324 pytam sie go czy bedzie pasowac do mojego golfa a oni nie wiedza...!Moze ktos z was wie???
I jeszcze jedno ta antena zamontowana jest w lewym przednim zderzaku ktos wie moze jak ja z tamtad wymatowac???
mam pytanie odnosnie anteny do golfa 2 93r 1.3
facet sprzedaje na allegro antene dokładnie model VK324 pytam sie go czy bedzie pasowac do mojego golfa a oni nie wiedza...!Moze ktos z was wie???
I jeszcze jedno ta antena zamontowana jest w lewym przednim zderzaku ktos wie moze jak ja z tamtad wymatowac???
-
Gitner
- VW Baron

- Auto: Szukam... i NC700X
Skorzystaj z wyszukiwarki, temat szeroko opisywany, nawet ja pisalem instr montazu nowej.
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
- Paweł Marek
- V.I.P.

- Paweł Marek
- V.I.P.

Dajże spokój, do dwójki która ma dziurę na antenę w poziomie pasuje każda byle jaka antena co kupisz w każdym sklepie moto. Trójka ma dziurę skośną z boku błotnika i do niej taka właśnie jak ta z allegro jest potrzebna
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.