GTH pisze:Napisalem ze idzie taka czynnosc zrobic wiec tak jest
ależ nie twierdziłem wcale ze tak nie jest tylko ze sie tego nie robi, swoją drogą , co to za argument "jest tak bo ja tak mówie"
GTH pisze: Jesli nie to coz, nie chcac cie urazic kolego przyda ci sie troszke wiedzy ktora mozesz zdobyc na wiele sposobow, chociazby szkola
oo widzę ze dużo o mnie wiesz. Nie chce Cię urazić kolego ale to może twoja "szkoła" lekko odstaje od powszechnie uznanych norm, bo nie regeneruje się popychaczy, nie ma takiej szkoły, chyba ze jakas "garażowa zrób to sam", jednoczensie wyraziłem tylko swoją opinię a Ty wolałeś przejść na sprawy z tym nie związane jak np moje wykształcenie i gadasz do mnie jak do barana bez szkoly. Akurat gorzej trafic chyba nie mogłeś bo nie ma lepszego wydziału samochodowego w Polsce niż Simr na PW na ktorym aktulanie sie edukuję. Owszem są sposoby garażowe rodem z PRLu i współczesne. tyle ode mnie.
I taka mała rada na przyszłosc, jak z kimś chcesz polemizowac na forum to trzymaj się obiektu polemiki, (w tym wypadku popychaczy), a nie skupiaj się aż tak na pozabawianiu go wiarygodnosci czyli po prostu nie gadaj do każdego jakby był kretynem, bo to ze ktos ma inne zdanie na jakis temat niz Ty to nie znaczy nie ma wiedzy albo szkoły.
Jednoczesnie informuję ze 100% warsztatów w mojej okolicy nie zaproponuje klientowi "regeneracji popychaczy" tylko wymianę na nowe, moze w Twojej okolicy sie to wykonuję ale na prawdę w dzisiejszych czasach raczej ciężko mi sobie to jakos uzasadnić.
pozdrawiam