Sportowa wkładka do Rp-ka

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Dystans6
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Sportowa wkładka do Rp-ka

Post autor: Dystans6 » pt paź 05, 2007 19:47

Mam takie pytanie bo kupilem wczoraj wkładke sportowa filtra powietrza do golfa II 1.8 rp i zalozylem ja i w sumie nic sie nie zmienilo nie czuje róznicy rzadnej a ta sama wkladke montowalem z kumplem kilka dni wczesniej w civicu i dała mu znaczne efekty w postaci rasowego glosu silnika no i lepiej na obrotach kreci pozatym zrobilismy dolot z rury od piecyka do puchy .I zastanawiam sie dlaczego w golfie nie czuc zadnej roznicy nie mowie o mocy ale chociaz o tej barwie glosu mam ta wkladke nie naoliwioną czy to moe byc przyczyna ?czy tez trzeba zrobic dolot zeby pomoglo? jeśli ktoś robil takie mody prosze o pomoc

Itor
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Re: Sportowa wkładka do Rp-ka

Post autor: Itor » sob paź 06, 2007 11:01

Dystans6 pisze:Mam takie pytanie bo kupilem wczoraj wkładke sportowa filtra powietrza do golfa II 1.8 rp i zalozylem ja i w sumie nic sie nie zmienilo nie czuje róznicy rzadnej a ta sama wkladke montowalem z kumplem kilka dni wczesniej w civicu i dała mu znaczne efekty w postaci rasowego glosu silnika no i lepiej na obrotach kreci pozatym zrobilismy dolot z rury od piecyka do puchy .I zastanawiam sie dlaczego w golfie nie czuc zadnej roznicy nie mowie o mocy ale chociaz o tej barwie glosu mam ta wkladke nie naoliwioną czy to moe byc przyczyna ?czy tez trzeba zrobic dolot zeby pomoglo? jeśli ktoś robil takie mody prosze o pomoc
bo ogolnie sportowa wkladka i stozek to lipa jezeli nie jest profesjonalnie zalozona, rasowy dzwiek od stozka a nie od wkladki

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”