jjacekkx, aleś ty bystry :green_fuck:
jakbyś nie zauwazył to to nie jest temat ile wyciegniesz ze 130PS tylko tak nadmieniłem co w aucie było za taką kwote !!!! a te swoje mądrości o których akurat wiem :PPPP zachowaj dla siebie :green_fuck:
passat 2000r + zawiesznie trwalość i ceny
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
no nie popisałeś się inteligencją :green_fuck: przeczytaj post od początku i zobacz sam jaki jest tytuł ,twoja wzmianka niczego ciekawego nie wniosła do tematu.To_mas pisze:jjacekkx, aleś ty bystry :green_fuck:
jakbyś nie zauwazył to to nie jest temat ile wyciegniesz ze 130PS tylko tak nadmieniłem co w aucie było za taką kwote !!!! a te swoje mądrości o których akurat wiem :PPPP zachowaj dla siebie :green_fuck:
To_mas pisze:prawie full opcja
pozdrawiam
nie dyskutuj z debilem bo najpierw sprowadzi cię do swego poziomu a potem pokona doświadczeniem
Moje aktualne wersje VCDS V2: ADAKO 23.3.1 (PL) i 23.3.1 (EN).
-
Tomek_PassatTDI
- Mały gagatek

- Kontakt:
Co do ceny, to kumpel kupil paska z 2001r. 1,9 tdi (101km), na wyposazeniu ma climatronic, 4 poduchy, elektryka przod, zaplacil 34000, ale jest w niezlym stanie, oczywiscie sprowadzony ale cena juz z oplatami. i co najwazniejsze jest bezwypadkowy. A co do zawieszenia to jeszcze nic nie robione bylo od kupna wiec sie nie wypowiem.
-
To_mas
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
przeciez ja nie pisałem jaki jest tytuł tematu tylko ze Ty nie wiem czemu piszesz takie pierdoły o których większość wie (ze ze 130 wyciągniesz wiecej niz 150) nie wiem chyba chciałes zaszpanować wiedząjjacekkx pisze:no nie popisałeś się inteligencją :green_fuck: przeczytaj post od początku i zobacz sam jaki jest tytuł ,twoja wzmianka niczego ciekawego nie wniosła do tematu.
a twoj 3 post w tym temacie coś niósł ??jjacekkx pisze:twoja wzmianka niczego ciekawego nie wniosła do tematu.
Jak chcesz komuś zwrócić uwage to uwazaj zebyś sam tego nie robił ...
choć twoje teksty jaki to ty mądry jesteś są coraz bardziej przekonujące
jjacekkx pisze:nie dyskutuj z debilem bo najpierw sprowadzi cię do swego poziomu a potem pokona doświadczeniem
[ Dodano: Pią Paź 05, 2007 11:52 ]
więc idąc za twoją radą koncze dyskusje
To_mas napisał/a:
TDi 130 ps po chipie na ok 150
jjacekkx napisał/a:
co to za chip ?
130 zawirusujesz bez problemowo do 170KM 
pozdrawiam
) jak zwykle się sprawdził

nie udało Ci się kolego, następna Twoja odpowiedź jest przekonywującą ,że dyskusja nie ma sensu bo :patrz moje twierdzenie
POZDRAWIAM
uwierzcie mi ,punkty "pomógł" o niczym nie świadczą.
sam sobie koleś wystawia świadectwo
jeszcze raz pozdrawiam wszystkich oprócz tych mniej rozwiniętych którzy będą chcieli coś udowodnić
TDi 130 ps po chipie na ok 150
jjacekkx napisał/a:
co to za chip ?
pozdrawiam
to pewnie była próbaTo_mas pisze:jjacekkx napisał/a:
nie dyskutuj z debilem bo najpierw sprowadzi cię do swego poziomu a potem pokona doświadczeniem
nie udało Ci się kolego, następna Twoja odpowiedź jest przekonywującą ,że dyskusja nie ma sensu bo :patrz moje twierdzenie
POZDRAWIAM
uwierzcie mi ,punkty "pomógł" o niczym nie świadczą.
sam sobie koleś wystawia świadectwo
jeszcze raz pozdrawiam wszystkich oprócz tych mniej rozwiniętych którzy będą chcieli coś udowodnić
Moje aktualne wersje VCDS V2: ADAKO 23.3.1 (PL) i 23.3.1 (EN).