OLEJ ROSLINNY - ceny i promocje!!!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- bigdickbuster
- Nowicjusz
To ja bym chyba bardziej wolał sprzedac samochod i komunikacja miejska jezdzic, niz lac OR do baku...
No sorry, ale jesli mnie stac na samochod to stac mnie tez wydac te kilka zloty wiecej przy tankowaniu. A jezdze naprawde sporo, rzadko kiedy pelny bak wystarcza mi na 5 dni.
Robicie identycznie jak ten gosc co na forum pytal, czy moze wlac olej mineralny, z samochodu ktory juz na tym jezdzil...
No sorry, ale jesli mnie stac na samochod to stac mnie tez wydac te kilka zloty wiecej przy tankowaniu. A jezdze naprawde sporo, rzadko kiedy pelny bak wystarcza mi na 5 dni.
Robicie identycznie jak ten gosc co na forum pytal, czy moze wlac olej mineralny, z samochodu ktory juz na tym jezdzil...
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
przesadzasz, mnie stac na auto i jego utrzymanie, i tez duzo jezdze, ale mnie krew zalewa jak mam zalac do pelna za te kwoty.untaztood pisze:To ja bym chyba bardziej wolał sprzedac samochod i komunikacja miejska jezdzic, niz lac OR do baku...
jesli sa gdzies oszczednosci to sie ich szuka... a na OR jezdzilem cale zeszle wakacje (momentami bez domieszek ON - czyli 100% or) i jakos moj silnik jak go rozbieralem w tym roku to igielka
zeby nie bylo to rozbieralem bo zrobilem dziure w glowicy probujac wykrecic urwana srube hehe
teraz mam ON w dobrej cenie wiec nie leje OR ktory by mnie drozej kosztowal
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
Skoro Cię "krew zalewa" to znaczy że Cię nie stać ...Adamm pisze: przesadzasz, mnie stac na auto i jego utrzymanie, i tez duzo jezdze, ale mnie krew zalewa jak mam zalac do pelna za te kwoty.
jesli sa gdzies oszczednosci to sie ich szuka... a na OR jezdzilem cale zeszle wakacje (momentami bez domieszek ON - czyli 100% or) i jakos moj silnik jak go rozbieralem w tym roku to igielka
zeby nie bylo to rozbieralem bo zrobilem dziure w glowicy probujac wykrecic urwana srube hehe
Może nie długo przestaw się na importowane jedzenie z dalekiego wschodu, żeby było taniej?
- Adamm
- V.I.P.
- Kontakt:
mylisz pojecia kolegountaztood pisze:Skoro Cię "krew zalewa" to znaczy że Cię nie stać ...Adamm pisze: przesadzasz, mnie stac na auto i jego utrzymanie, i tez duzo jezdze, ale mnie krew zalewa jak mam zalac do pelna za te kwoty.
Może nie długo przestaw się na importowane jedzenie z dalekiego wschodu, żeby było taniej?
to ze mnie stac nie znaczy ze sram pieniedzmi i na nich spie zeby mogl z lekkim sercem lac za takie pieniadze. ale skoro Tobie nie szkoda Twoja sprawa
Ceny są jakie są, trzeba się z tym pogodzić - to oczywiste.
Lejesz do baku = jeździsz. Nie wydajesz pieniędzy w ziemię na księżycu, czy też w radio maryja. Wydajesz je na swoje przyjemności, czy też obowiązki. Nie ma więc takiego pojęcia jak "krew mnie zalewa", bo nikt Cię do tego nie zmusza. Równie dobrze możesz siedzieć w domu, czy też jeździć MZK.
"Krew może Cię zalać" w momencie jak widzisz coś np. złego, a nie możesz się temu przeciwstawić. Nie znasz Kolego dobrze definicji tego związku frazeologicznego.
Ale ponieważ polska narodem kombinatorów to niestety efekty widać wyżej. Aż żal mi tych, co kupią od Was samochody.
Lejesz do baku = jeździsz. Nie wydajesz pieniędzy w ziemię na księżycu, czy też w radio maryja. Wydajesz je na swoje przyjemności, czy też obowiązki. Nie ma więc takiego pojęcia jak "krew mnie zalewa", bo nikt Cię do tego nie zmusza. Równie dobrze możesz siedzieć w domu, czy też jeździć MZK.
"Krew może Cię zalać" w momencie jak widzisz coś np. złego, a nie możesz się temu przeciwstawić. Nie znasz Kolego dobrze definicji tego związku frazeologicznego.
Ale ponieważ polska narodem kombinatorów to niestety efekty widać wyżej. Aż żal mi tych, co kupią od Was samochody.
- Adamm
- V.I.P.
- Kontakt:
krew mnie zalewa, szlag mnie trafi nazwij to jak chcesz, wybacz ze wole wydac zaoszczedzona w ten sposob kase na lepsze "przyjemnosci" a Ty jezdzij sobie jak i na czym chcesz.
a wspolczuc nikomu nie musisz jakos nikt nie narzekal na auto ktore mu sprzedalem ( do tej pory 1dno) a tu silnik i reszta sa w dobrej kondycji (wiem bo rozbieralem) mimo jazdy na OR wiec nie zalewaj
a wspolczuc nikomu nie musisz jakos nikt nie narzekal na auto ktore mu sprzedalem ( do tej pory 1dno) a tu silnik i reszta sa w dobrej kondycji (wiem bo rozbieralem) mimo jazdy na OR wiec nie zalewaj
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
odświeżam temat bo trochę tu ucichło orientuje się może ktoś gdzie w dzisiejszych czasach można kupić olej rzepakowy w dobrej cenie?
w biedronce jest 14,59 za 3L
to drogo wychodzi dlatego zastanawiam się nad jakąś hurtownią wielką albo rozlewnią żeby zrobić zakup w bardzo dużej ilość żeby zejść z ceny tylko gdzie? słyszałem że olej też jest sprzedawany w beczkach 200L tak jak olej silnikowy, to powinien być sporo tańszy
w biedronce jest 14,59 za 3L
to drogo wychodzi dlatego zastanawiam się nad jakąś hurtownią wielką albo rozlewnią żeby zrobić zakup w bardzo dużej ilość żeby zejść z ceny tylko gdzie? słyszałem że olej też jest sprzedawany w beczkach 200L tak jak olej silnikowy, to powinien być sporo tańszy
- Adamm
- V.I.P.
- Kontakt:
Mumin90, nie wiem czy "swiezy" olej roslinny bedzie w dobrej cenie
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Adamm
_
nie musi byś świeży może być prażalniczy oby tanio tylko skąd go wziąć ?
_
nie musi byś świeży może być prażalniczy oby tanio tylko skąd go wziąć ?
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Mumin90, podjedź do pierwszej lepszej smażalni i zapytaj gdzie można kupić beczkę frytury.Wiem,że na pewno występują w opakowaniach 20l.
Może masz jakiegoś znajomego ze smażalni,który załatwiłby Ci z mniejszą marżą
Podejrzewam,że im większe opakowanie,tym może być taniej.
Poza tym taka frytura jest raczej tańsza od normalnego oleju sprzedawanego w marketach
Może masz jakiegoś znajomego ze smażalni,który załatwiłby Ci z mniejszą marżą
Podejrzewam,że im większe opakowanie,tym może być taniej.
Poza tym taka frytura jest raczej tańsza od normalnego oleju sprzedawanego w marketach