Razal, tarczki 256 brałbym brembo przystępna cena i dobre,co do klocków proponuje ate lub ferodo,przy czym te 1 są droższe,kwestia jest tylko tego czy masz wentylowane czy pełne i czy hamulce starego typu(inne klocki są)czy nowszego problem tkwi jak auto jest z 94 roku bo były takie i takie(poznasz to po mocowaniu zacisku nowszego typu gerling takie jak na focie w fotoporadzie sa mocowane na klucz nr13,starego typu vw II sa na imbusy-skreć kołem to będziesz widział jak sie schylisz.Dobiorę ci optymalny zestawik do tarcz zwykłych i wentylowanych
i tak wentyle
BREMBO 321 615 301D 89 zł szt
klocki do tego (sa cieńsze od tych do pełnych tarcz,gdyż wentylowana jest grubsza [mm]: 20 a zatem klocki Grubość [mm]: 16)ate ich nr(nr ate)
13.0460-2821.2 164 zł albo ferodo FDB1312 128 zł kmpl
teraz tarczki pełne
brembo 357 615 301 52,30 zł szt do tego klocuszki
ate 98 zł kmpl,lub ferodo FDB775C 86,60 kmpl
wiec wybór odnośnie klocków należy do ciebie,tarcze bym się nie zastanawiał(a ceny które ci podałem to są ceny ze zniżka jaka mam w ic) tu masz jak to sie robi
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=90404
z tym,że do wymiany tarcz górna srubę z zacisku odkrecasz tez aby go zdjac,zadna filozofia,jak będziesz miał jakieś pytania wal na pw lub dzwoń nr w podpisie