Panowie mam problem.W moim MK3 mam tylnią kanapę dzieloną.Posiadam również zagłowki.I tu tkwi problem.Coś mi bardzo brzęczy w jednym z oparć.Podejrzewam że to bolce od zagłówków się do tego przyczyniają.Chciałbym to wyeliminować.Oklejałem te bolce ale potem ciężko było wyjąć lub podnieść w razie potrzeby. Czy może ktoś mi poradzić jak wyjąć oparcie i zedrzeć z niego tapicerkę?? Ewentualnie czy da coś jak zedrę tą wykłądzinę z tyłu oparcia??czy coś zobaczę po jej oderwaniu?
Szukałem ale nie znalazłem.Jak ktoś znalazł coś podobnego dotyczącego tylnej kanapy to poproszę o linka.Ewentualnie proszę o wypowiedzi pomocnicze jak się do tego zabrać.Punkty oczywiście przyznam każdemu kto pomorze.
zdejmowanie tapicerki z tylnej kanapy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
zdejmowanie tapicerki z tylnej kanapy
Ostatnio zmieniony czw paź 04, 2007 08:24 przez lordmatej, łącznie zmieniany 1 raz.
...i zesłał pan Golfa na ziemie , by siał zamęt i zniszczenie...
-
greg
zobaczysz blachęlordmatej pisze:Ewentualnie czy da coś jak zedrę tą wykłądzinę z tyłu oparcia??czy coś zobaczę po jej oderwaniu?
odchyl siedzisko - oparcie masz jeśli nie masz dzieloną kanapę tylko 1 część na 2 zawiasach tj w kanapie są bolce które wchodzą w zaczepy w kształcie półksiężyca - bierzesz śrubokręt i przekręcasz tak półksiężyce ze może wyjąć kanapę. Teraz łapiesz za brzeg tapicerki i wysuwasz ja z blachy - na końcach tapicerki jest zawinięty plastik który zapiera się o ta blachęlordmatej pisze:jak wyjąć oparcie