Chcialem zaprezentowac wam moje autko:
Jest to 3-y drzwiowy VW Golf mk2 wyprodukowany w 1990 roku
Autko opuscilo bramy fabryki jako wersja GL
Kolor nadwozia:
- Bialy
Silnik:
- jednostka o oznaczeniu RP i mocy 90 koni mechanicznych
Po zakupie,we wnetrzu golfika moznabylo odnalezc:
- welurowa tapicerke,
- miekka deske rozdzielcza,
- wspomaganie kierownicy,centralny zamek oraz el.regulacje wys. swiatel
Samochod zakupiony zostal przeze mnie w dniu 30.09.2007 roku, jako calkowita seria:
foto pogladowe (po zmianie tylnych lamp na dymione hella,oraz przednich kierunkowskazow):

Jednak seria nie byla dla mnie wystarczajaca i postanowilem pozmieniac to i owo,
i dzis autko posiada:
= przednie lampy z krzyzem firmy wesem,
= szeroka dokladke przedeniego zderzaka,
= tylne czerwono -czarne lampy hella,
= sportowe zawieszenie obnizajace przod auta o 80 mm,a tyl o 60( firmy gt cupline),
= rozporke przednich kielichow,
= 15-to calowe alufelgi marki BBS, model RM 010,
= ori lotke na klapie bagaznika,
= koncowy tlumik sportowy,
Wnetrze:
= seryjne welurowe fotele i kanapa,zastapione zostaly recaro z golfa mk3 gti edition,
Jezeli chodzi o plany to jest ich dosc sporo(aczkolwiek czasem ciezko je odroznic od marzen
 ), w kazdym razie jak wszystko bedzie dobrze to postaram sie je wcielac w zycie i informowac was ,o tym na biezaco
  ), w kazdym razie jak wszystko bedzie dobrze to postaram sie je wcielac w zycie i informowac was ,o tym na biezaco  
 a oto kilka fotek pokazujacych jak golfik sie kolejno zmienial do dnia dzisiejszego:
/ i tak na pierwszy rzut poszlo zawieszenie,zawsze podobala mi sie syta "gleba" dlatego tez zdecydowalem sie na nowy zestaw marki gt cupline,obnizajacy przod o 80mm,a tyl o 60,efekt byl i jest satysfakcjonujacy:

// nastepnie wymienione zostaly:grill,lampy przednie, waski hokej zastapiony zostal szerokim,a takze stalowe fegi zmienily barwe ze srebrnej na czarna:

///po jakims czasie okazyjnie trafily sie tylne czarno-czerwone ori lampki marki hella:

//// gdy tylko odlozylem troche grosza,zaczalem rozgladac sie za kolkami,przez glowe przeszlo mi kilka firm i modeli, bbs(model rm,na ktory strasznie sie napalilem),steffan BCW,power-tech i kilka innych modeli felg, wybor strasznie ciezki,nie wiedzialem na co sie zdecydowac,az do momentu jak przegladajc allegro zauwazylem aukcje kolegi,ktory postanowil pozbyc sie felg,chwila namyslu,telefonik do kolegi i pod wieczor mialem juz w domku kolka marki schmidt model modern line o wymiarach:wys: 14",szer: 4x 7,5" , et przod25,tyl 15, na ktorych zalozone sa oponki o wymiarach:195/45/R14, po zalozeniu kolek,autko zblizylo sie jeszcze o jakies 2,5 cm do ziemi.

///// grudzien 2007 - mikolaj nie zapomnial o golfiku i przyniosl tlumiczek oraz lotke na klape bagaznika:

////// styczen 2008 - zmieniony zostal kolor felg, a takze ranty zostaly poddane polerce:

kilka fotek kol na aucie:

/////// luty 2008,pozegnalem sie z lampami joma, na froncie zawitaly wesemy z krzyzem,oraz golfik dostal bre:

//////// kwiecien 2008, zmiany we wnetrzu, pojawily sie tam fotele razem z kanapa, z golfika mk3 gti-edition:

///////// maj 2008,zmiana kolek, schmidt-y zastapione zostaly kolkami firmy BBS model RM 010:

//////////Czerwiec 2008, wiekszych zmian nie ma, powrocil jedynie grill ze znaczkiem:

///////////Wrzesien 2008, wymiana 0,5" rantow w rm-ach na 1":

//////////// styczen 09, nowy rant 2 cale na tyl i grill rodem z gti

i to chyba byloby na tyle,czekam na opinie i mam nadzieje,ze ciag dalszy nastapi

pozdraVWiam Marcin

Z zewnatrz tez ladnie chociaz bialy
 Z zewnatrz tez ladnie chociaz bialy  Mody widze konkretne beda wiec powodzenia
 Mody widze konkretne beda wiec powodzenia 
 ladna furka, jak na swoj wiek juz lepiej byc chyba nie moze, ale wierze ze jednak bedzie
 ladna furka, jak na swoj wiek juz lepiej byc chyba nie moze, ale wierze ze jednak bedzie