JAKI IMPULSATOR
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- FLESZAR
- Nowicjusz
- Kontakt:
JAKI IMPULSATOR
No więc mam Mk2 1.6 TD z przełożeniem podobno 950. Ostatnio zachciało mi się robić swapa deski z Mk3 i nadeszła konieczność wymiany liczników. Jako że w mk2 nie ma impulsatora trzeba będzie go zamontować. No i pytanko czy impulsator z mk3 bedzie pasował do skrzyni z mk2. Ewentualnie czy bedzie dało sie przełożyć taki plastik od mojego "czegoś" co teraz mam do impulsatora aby było takie samo przełożenie i żeby nie oszukiwał. Jeśli ktoś zna temat poprosze o pomoc.
- igor002
- Marysiakra
- Kontakt:
Re: JAKI IMPULSATOR
użyj szukaj to dowiesz sie wszystkiego czego chcesz, bo temat był poruszany wiele razy.FLESZAR pisze:No więc mam Mk2 1.6 TD z przełożeniem podobno 950. Ostatnio zachciało mi się robić swapa deski z Mk3 i nadeszła konieczność wymiany liczników. Jako że w mk2 nie ma impulsatora trzeba będzie go zamontować. No i pytanko czy impulsator z mk3 bedzie pasował do skrzyni z mk2. Ewentualnie czy bedzie dało sie przełożyć taki plastik od mojego "czegoś" co teraz mam do impulsatora aby było takie samo przełożenie i żeby nie oszukiwał. Jeśli ktoś zna temat poprosze o pomoc.
impulsator z mk3 pasuje do mk2.
Mk3 GTI 16V ABF
- FLESZAR
- Nowicjusz
- Kontakt:
całe 80
ale powiem tak ze mogłem nawet za 40 dostac. Wiec rozbieżność jest wielka, ale ze moja fureczke kocham kaski nie szczedze na każdą zachcianke
Naprawde to napisał do mnie koles z forum i zaproponował taki impulsator z przesyłka wyszło 80. Nie miałem zamiaru po gieldach latac i kupować bo wiem ze czesto kończy sie tym iz oszczedzamy pare złoty a potem trzeba sie meczyc a w najgorszym wypadku zakupic drugi...