Podczas hamowania bije cos w tylnim kole..
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Podczas hamowania bije cos w tylnim kole..
jak w temacie, podczas jazdy gdy musze hamowac slysze bicie w tylnim prawym kole, czasami hamuje normalnie, czasami sie tak tucze, co moze byc przyczyna ?? znajomy mowil mi ze mozliwe ze beben jest brudny w srodku..
a wlasnie golf 3 1.4 93 rok..
a wlasnie golf 3 1.4 93 rok..
może byc brud mogą się szczęki kończyc zdejmij bęben i będziesz wiedział co jest grane i przy zakładaniu skręc łozysko jak ci podałem na fotce
[ Dodano: Wto Paź 02, 2007 12:22 ]
pisałem ze luz łozyska poniewaz sugerowałem sie tym (BICIEM) jak to okresliłes w moim mniemaniu bicie to jest cos innego niż to co przedstawiłeś
[ Dodano: Wto Paź 02, 2007 12:22 ]
np po dłuższym postoju ????? jeżeli tak to i owszem (maras -brud ) zwłaszca przy nie oryginalnych szczękach oryginały maja dziurki (otwory) a np nie które podróby zamiast otworów są nity :DaHitm@n pisze:nie zawsze ten dzwiek slychac..
pisałem ze luz łozyska poniewaz sugerowałem sie tym (BICIEM) jak to okresliłes w moim mniemaniu bicie to jest cos innego niż to co przedstawiłeś
Ostatnio zmieniony wt paź 02, 2007 12:26 przez dziejo, łącznie zmieniany 2 razy.
Hitm@n pisze:bic..
nazywajmy pewne rzeczy po imieniu
Ostatnio zmieniony wt paź 02, 2007 12:31 przez dziejo, łącznie zmieniany 2 razy.