M-TDI w mkII syncro
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Trochim
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
przy silniku zostało jeszcze dorobienie orurowania ic oraz dokończenie mocowania samego intercoolera i jakies tam drobnostki. Problemy z półoskami zakończone, powymieniałem wszystko tak jak ma Ventil w swoim samochodzie. Jeszcze zabardzo nie wiem czy bedzie możliwość ustawienia odpowiedniego kąta pochylenia koła najwyzej bedzie zeźba przy połączeniu zwrotnica <--> amortyzator. auto wzbogaciło sie też o większe przednie hamulce 256 mm znane z gti 16V do tyłu natomiast powędrowały tarcze 239 mm. wydech się robi jest już go duza większość. Pozostało jeszcze poskładac środek w całość, podłączyć zegary (narazie bez obrotomierza) uporządkować komorę silnika, poprzykręcać światła, zderzaki i reszte plastyków, załatwić kwity w starostwie i przegląd no i to powinno być wszystko. A upiekrzanie zewnetrzne zostawiam sobie na kiedy indziej
Nissan Patrol K160
- Trochim
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wczoraj byłem na geometrii no i nie wiem czy się cieszyć bo wartość nalbliższa oryginałowi jaka dało się ustawić to - 2.20
dziwnie się jeszcze hamulce zachowują cały czas jak by były zapowietrzone ale mimo to abs działa jedak z hamowaniem to ma mało wspólnego
przez ten czas moja pompa miała sporo zmian czasami wyciągałem ja po dwa razy na dzień z samochodu
mam trochę mało czasu na dokańczanie, jeszcze jakaś uszczelka uznała że będzie przepuszczać wode do środka
coraz bliżej jednak do końca w sobote jadę zakupić alufelgi
oczywiście od rallye
dziwnie się jeszcze hamulce zachowują cały czas jak by były zapowietrzone ale mimo to abs działa jedak z hamowaniem to ma mało wspólnego
przez ten czas moja pompa miała sporo zmian czasami wyciągałem ja po dwa razy na dzień z samochodu
mam trochę mało czasu na dokańczanie, jeszcze jakaś uszczelka uznała że będzie przepuszczać wode do środka
coraz bliżej jednak do końca w sobote jadę zakupić alufelgi
oczywiście od rallye
Nissan Patrol K160
no to może jakaś phota by sie przydała jestem ciekawy jak wygląda, bo sie wnerwie wezme namiot, pompe pod pache i przyjade na weekend
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
rotfl no własnie nie ma foto a roboty pewnie poszły do przodu ....Cinek pisze:no to może jakaś phota by sie przydała jestem ciekawy jak wygląda, bo sie wnerwie wezme namiot, pompe pod pache i przyjade na weekend
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
e tam gadasz jest na co ...Trochim pisze:nie ma na co patrzeć ot podrdzewiały golf mkII
gość w masce to Ty przyznaj się poznałem po adidasach
a tak zapytam czy ten stół do pomp to Twój ? bo zrobił na mnie wrażenie i to nie małe
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
- Trochim
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jak mój strupek wygląda to widać na fotce poniżej
i jak widać nic ciekawego
jest jeszcze mały problem z hamulcami no i przednie springi od diesla muszę znaleźć bo usiadał maksymalnie a że oponki mają trochę wyższy profil niż powinny być to trze o nadkola :/
silnik pali na dotyk, pracuje jak czołg obrotomierza nie mam a prędkościomierz głupoty pokazuje także narazie filmiku z jazdy nie ma co pokazywać. poszalałem sobie trochę na drogach niepublicznych co zresztą widać na zdjęciu
i jak widać nic ciekawego
jest jeszcze mały problem z hamulcami no i przednie springi od diesla muszę znaleźć bo usiadał maksymalnie a że oponki mają trochę wyższy profil niż powinny być to trze o nadkola :/
silnik pali na dotyk, pracuje jak czołg obrotomierza nie mam a prędkościomierz głupoty pokazuje także narazie filmiku z jazdy nie ma co pokazywać. poszalałem sobie trochę na drogach niepublicznych co zresztą widać na zdjęciu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- vw_vandal
- Forum Master
- Kontakt:
No ja bym powiedział że jesteś mistrzem !! Ty, Ventil no i Zaprzal szacun dla was !!! Robicie coś nie możliwego. Powodzenia w dalszych pracach !!Trochim pisze:możecie teraz mówić do mnie miszczu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DvkPN1Buok0&feature=autoplay&list=FLdQqUeMMZKpjqZ72OdcA6cQ&lf=mh_lolz&playnext=1[/youtube]