a droga sprawa kiedy jade i puszczam gaz i ponownie go wciskam czasami mi go szarpie dlaczego prosze o rady
[ Dodano: 29 Wrz 2007 22:36 ]
.

[ Dodano: 29 Wrz 2007 22:37 ]

[ Dodano: 29 Wrz 2007 22:37 ]

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
kolego nic nie musisz wymieniac jak na razie. nastawnik sie czysci a notlauf to moze byc z wielu powodow, dolegliwosc na ogol do usuniecia w garazumirekwk pisze:a jaki jest koszt wymiany tych 2 rzeczy i czy jesli nie usune tej usterki czy moge spiepszyc silnik lub doprowadzic do jakiejs awarii a zauwarzylem tez ze mi wiecej pali czy to tez moze byc tym powodem
damcio wczoraj przeczytalem twoja wiadomoscsprawdzilem te wezyki i byly di kitu wymienilem je i auto smiga teraz bez niczego
odłącz wtyczkę od skrzyni biegów i zobacz jak będzie ( nie będziesz widział prędkości pokazanej w liczniku)mirekwk pisze:ale mam dalej problem z trzepaniem w prawdzie nie trzepie nim jak wczescniej ale troszke to jeszcze czuc i dlatego mam pytanie czy to moze byc znac ze ten n75 jest jednak do wymiany
raczej jest tylko filtr paliwa i nic poza tymi czy nie orientujesz sie czy oprocz filtra paliwa jest gdzies jeszcze jakies zabezpieczenie przed roznymi paskodztwa\mi w ropie chodzi mi o jakies inne filtry szlyszalem ze sa w pompach czy to prawda
nastawnik to ta pucha na pompie wtryskowej .... wchodzi do niego duża wtyczkamirekwk pisze:a ten nastawnik to gdzie to jest
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 44 gości