Ala Xenony
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Ala Xenony
Jakie ala Xenony najlapiej wlozyc do MK3, i o jakiej mocy? Czy jesli bede mial 100W to Milicja moze sie czepiac?
- chochoł
- Eastside Society
- Kontakt:
instalacje na przekaznikach i żarówki Philips, Osram bądz innej firmy 55/60W + 30%więcej światła naprawde zobaczysz jak może świecić lampa w Golf-ie i nie wypalić się w ciągu sezonu od pseudo xenonu bądz 100 W żarówki(zresztą zenony mają moc 100W w H4 dlatego tak ładnie świecą )
i koniecznie po takim zabiegu jedz na stacje i ustaw lampy wydatek rzędu 10 Pln a każdy nadjezdzający z naprzeciwka nie będzie rzucał mięsem pod twoin adresem
i koniecznie po takim zabiegu jedz na stacje i ustaw lampy wydatek rzędu 10 Pln a każdy nadjezdzający z naprzeciwka nie będzie rzucał mięsem pod twoin adresem
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
hehe ja miałem kiedys zarowki GE 90/100W z fajną zółto-fioletowa poświatą do nabycia w hurtowni ELIT cena ok 25 zł sztchochoł pisze:instalacje na przekaznikach i żarówki Philips, Osram bądz innej firmy 55/60W + 30%więcej światła naprawde zobaczysz jak może świecić lampa w Golf-ie i nie wypalić się w ciągu sezonu od pseudo xenonu bądz 100 W żarówki(zresztą zenony mają moc 100W w H4 dlatego tak ładnie świecą )
ale sie spaliły
www.vrservice.pl
- chochoł
- Eastside Society
- Kontakt:
i szczęść Boże że sie popaliły
ciekaw jestem waszych wypowiedzi gdy ktoś z takimi lampionami nadjeżdza w waszym kierunku i ile czasu żrenica po takim naświetleniu musi sie akomodować modlić sie o to aby w tym czasie nie było na poboczu przypadkiem pieszego bo w wypadku gwałtownej zmiany kierunku ucierpi autko(oby tylko)a sprawca zamieszani odjedzie w silą dal z uśmiechem i radością jak to mu pięknie oświetlają droge nieprzepisowe żarówki
ciekaw jestem waszych wypowiedzi gdy ktoś z takimi lampionami nadjeżdza w waszym kierunku i ile czasu żrenica po takim naświetleniu musi sie akomodować modlić sie o to aby w tym czasie nie było na poboczu przypadkiem pieszego bo w wypadku gwałtownej zmiany kierunku ucierpi autko(oby tylko)a sprawca zamieszani odjedzie w silą dal z uśmiechem i radością jak to mu pięknie oświetlają droge nieprzepisowe żarówki
- sq8bwh
- Ma gadane
Przekaźniki montujemy po to aby nie było spadku napięcia na cienkich orginalnych kablach a wtedy żarówki świecą lepiej opis na >>> http://vwgolf.pl/golf2/porada15.html
Pozdrawam
Pozdrawam