zaczne od tego ze cala instalacja do reflektorow idzie od tej wielkiej okraglej wtyczki nad chlodnica i tam sie rozdziela na prawy i lewy relektor, do kazdego reflektora dochodza 4 kable : bialy , zolty , brazowy, i szary
i teraz nie wiem patrzac na ten schemat powyzej w miejscu gdzie jest zaznaczone czerwonym kolkiem gdzie mam sie wpiac w ta instalacje ? oraz w kotrym miejscu mam sie wpiac w kabel od dlugich i mijania zaznaczone na schemacie niebiskimi kolkami ?
nierozumiem tez tego ze skor polacze sie z przewodami od swiatel dlugich i mijanie i polacze je z pinami 87 przekaznika to dlaczego znowu mam sie laczyc z kablem zoltym i bialym w tym miejscu gdzie na schemacie jest czerwone kolko i laczyc je z pinami 85 na przekazniku ??
mogl by mi ktos jakos prosciej wyslumaczyc zaczynajac od tego ze:
od akumulatora idzie kabel plusowy nastepnie 2 bezpieczniki pozniej przekazniki pin 30 wychodzi 87 i idzie do swiatel ale w kotr miejsce konkretnie sie wpiac ?
pozniej masa idzie do pinow 86 przekaznikow i wychodzi pinem 85 przekaznikow i idzie znowu do kabla zoltego i bialego od swiatel dlugich i mijania ?? i gdzie sie konkretnie wpiac pod te 2 kabe ?
moze wogule zle zrouzmielem ten schemat wiec prosil bym o jakies sprostowanie zebym nie zjaral instalacji
czy moze lepiej zastosowac ten schemat na 4 przekaznikach ale tego tu juz wogule nie jaze