Witam wszystkich. Problem pojawił się wczoraj gdy przekręciłem zapłon i odsuwałem szyber. Przy kierownicy koło włącznika awaryjnych zaczął lecieć mały dymek. Odłączyłem kostkę od szyberdachu i narazie jest ok. Proszę pomóżcie co z tym zrobić ? ? ?
Pozdrawiam wszystkich ! ! !
[ Dodano: 25 Wrz 2007 11:32 ]
To nie koniecznie musi być związane z szyberdachem
Dym przy wlaczniku awaryjnych
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- bolekprezes
- Nowicjusz

- Kontakt:
Dym przy wlaczniku awaryjnych
Ostatnio zmieniony wt wrz 25, 2007 15:37 przez bolekprezes, łącznie zmieniany 1 raz.
- daniel2505
- Użytkownik

- Kontakt:
NIe wiązałbym tego problemu z szyberdachem. Po prostu masz wypalony wyłacznik od kierunków lub wycieraczek. A ze odsuwałeś akurat szyber to tylko zbieg okoliczności. MIałem to samo uszkodzony był wyłącznik wycieraczek a kilka razy po prostu po włączeniu zapłonu leciał dymek zza kierownicy. Na bank masz to do wymiany to bardzo częsta przypadłość w trójce. Dopiero zauważyłem że jesteś z Radomia. Podjedź do gości z Polcaru na ul. 11 listopada (skrzyżowanie ze Struga) tam z zamkniętymi oczami zdejma ci kierownicę za 20zł będziesz od razu wiedział co jest grane.
Ostatnio zmieniony wt wrz 25, 2007 11:37 przez daniel2505, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=123919/]Mój zielony VARIANT[/url]
-
dannymk3