[B2] 1,6 nie pali na jeden gar
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[B2] 1,6 nie pali na jeden gar
Tak jak w temacie silnik 1,6 benzyna + gaz nie pali na jeden gar, świece sprawdziłem, kable tak samo, kopułkę podstawiałem. Co jeszcze sprawdzić?
P.S Zapomniałem dodać że dzieje się tak zarówno na gazie jak i na benzynie
P.S Zapomniałem dodać że dzieje się tak zarówno na gazie jak i na benzynie
Ostatnio zmieniony sob wrz 22, 2007 17:37 przez wacho_czk, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Steryd126
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
u mnie też nie palił 1 gar mimo nowych świec i kabli, problemem była uszczelka pod głowicą, zalewało mi wodą cylinder i nie palił, no ale przy okazji uciekało mi wody z chłodnicy. olej był czysty bo woda uciekała prosto do wydechu. oczywiscie to tylko jedna z przyczyn ale jest ich pewnie dużo wiecej.
A czy z wydechu szła Ci para bo u mnie nie, ale wody mi ubywaSteryd126 pisze:u mnie też nie palił 1 gar mimo nowych świec i kabli, problemem była uszczelka pod głowicą, zalewało mi wodą cylinder i nie palił, no ale przy okazji uciekało mi wody z chłodnicy. olej był czysty bo woda uciekała prosto do wydechu. oczywiscie to tylko jedna z przyczyn ale jest ich pewnie dużo wiecej.