podłączenie centralnego - org. pneumatyczny - JAK - poznań

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Artur
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

podłączenie centralnego - org. pneumatyczny - JAK - poznań

Post autor: Artur » pn cze 13, 2005 19:42

Cześć

Odebrałem autko z naprawy i mam nie podłączony zamek w drzwiach od kierowcy
Rozebrałem drzwi przyłączyłem żółty przewód z powietrzem, pod tym przewodem jest wtyczka do wpięcia - to też zapiąłem i działa

ale jest jeszcze jedno gniazdko i wtyczka taka półokrągła (wyżej nad przewodem) na 3 bolce - od czego to jest ??

nie moge znaleźć zasilania lampki z drzwi :( myslałem że to od tego kabel ale jak ulał pasuje do tej wtyczki w zamku

blacharz nie założył mi też drutu (zgubił gdzieś) który idzie z zamka do rygielka (ten co się nakręca rygielek) - da sięto załżyć jak zamek jest przykręcony ??
może jest ktoś z poznania i "podaruje" mi ten drucik - stawiam pifko :)

aha jeszcze co do tej lampki w drzwiach
ja jej nie mam ale fajnie byłoby jakby świeciła :) - gdzie można to dostać i z czego pociągnąć do tego zasilanie

pozdrowionka i Wielkie dzięki za podpowiedzi
Arczi

Arczi

Awatar użytkownika
miomio1
Cool Europe GL
Cool Europe GL
Kontakt:

Post autor: miomio1 » pn cze 13, 2005 20:00

te gniazdo z trzema bolcami to jest do tego abyś mógł otwierać dźwi z kluczyka akurat z tej strony co nie masz podpiętej kostki to nie otworzysz centrala (tylko otwieranie bedzie tylko tych jednych dźwi musisz je wpiąć , po drugi jeżeli dioda świeciła sie wcześniej to mechanik nie podłączył przewodu ,więc popatrz się może masz luźny przewód pod tapicerą
zamek wymontuj przy założeniu drucika , inaczej się nie da , na szrocie moze dostaniesz taki , ja akurat mam ten dłuższy drucik co idzie od zamka do rączki od otwierania

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”