Zwarcie i nie włącza się turbo
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Forum Master
- Kontakt:
Zwarcie i nie włącza się turbo
Panowie czy turbo jest sterowane eklronicznnie?? Dziś grzebałem przy alarmie i zrobiłem gdzies zwarcie, wyw aliło dwa bezpieczniki, zmieniłem i wszsytko jest wydaje się ok, jednak podczas jazdy nie włacza się turbo;/ Co może być przyczyną i czy można tak jezdzić?
-
- Forum Master
- Kontakt:
tak dokładnie .... jak to się robi znajdziesz na forumwojtek_sari pisze:a dokładniej?? Na VAGu to wyjdzie??

Po czym stwierdziłeś , że turbo nie dmucha

Ostatnio zmieniony pt wrz 21, 2007 20:06 przez damcio151, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Forum Master
- Kontakt:
hmm rozbierałem ostanio dolot i wygładał dobrze, to nie powinno gwizdać, świstaćdamcio151 pisze:jak gwizdał to może masz gdzieś nieszczelność w dolocie i zrobiła się taka szpara , że nie ma jak gwizdać teraz

nie, chodzi jak zawsze tylko jakoś tak inaczej jedzie ;/damcio151 pisze:kopci Ci na czarno
Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco
-
- Forum Master
- Kontakt:
zrobiłem i okazało się ze przepływka nie pokazuje odpowiednich wartosci i po nitce do kłembka... okazało sie ze odlaczył sie akumulator podcisniena i podcisniene oszukiwało, majster pozamieniał węzyki i zaczelo dzialacdamcio151 pisze:więc nie pozostaje niec innego jak diagnoza dynamiczna vagiem .... tam wszystko wyjdzie

[ Dodano: 07 Paź 2007 21:01 ]
Ale gwizda jak gwizdał, nie jest to głosne tylko takie przyjemne dla ucha:) Nieszczelności nie ma, wiec nie wime co to moż być, na vagu pokazało ze pompuje idelanie...
Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco