Światła przeciwmgielne
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Vito Corleone
- Mały gagatek
Przed chwila sprawdzam w garazu przeciwmgielne i zwala, prawe tylne nie swieci, zamieniam zarowki w tylnych lampach nie swieci, widze 5 kabelkow we wtyczce tyle co 5 zarowek mysle sobie powinno dzialac...zaslepienia nie mam..wchodze tutaj i sie dowiaduje ze jak mam 1 to szafa gra ufffff
My spirit you cannot breeaaak!
- byczkins
- Mały gagatek
- Kontakt:
Panowie, bo albo jestem slepy albo nie umiem czytać. Szukam symbolu żarówek przeciwmgielnych przednich (golfIII), bo przepaliła mi się jedna sztuka. Czy jest ona na wcisk? zatrzask? nie moge jej wyciagnąć :/
PS. macie jakiś szczególny sposób na uszczelnienie przeciwmgielnych? non stop parują, w środku wilgoć :/
PS. macie jakiś szczególny sposób na uszczelnienie przeciwmgielnych? non stop parują, w środku wilgoć :/
CRO 2007: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1237676#1237676
Mein golfer:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=655275&highlight=#655275
Mein golfer:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=655275&highlight=#655275
j amam mk3 1.9 gl tdi z 94r i też mam tylko ze strony kierowcy jedno przeciwmgielne z tyłu . niestety z przodu tylko atrapy mam szkoda bo przednie mi sie podobaja przeciwmgielne ale niedługo chyb awymieni ena nowe z przeciwmgielnymi.
[ Dodano: 09 Lis 2007 21:19 ]
ja mam mk3 1.9 gl tdi z 94r i też mam tylko ze strony kierowcy jedno przeciwmgielne z tyłu . niestety z przodu tylko atrapy mam szkoda bo przednie mi sie podobaja przeciwmgielne ale niedługo chyb awymieni ena nowe z przeciwmgielnymi.
[ Dodano: 09 Lis 2007 21:19 ]
ja mam mk3 1.9 gl tdi z 94r i też mam tylko ze strony kierowcy jedno przeciwmgielne z tyłu . niestety z przodu tylko atrapy mam szkoda bo przednie mi sie podobaja przeciwmgielne ale niedługo chyb awymieni ena nowe z przeciwmgielnymi.
przeciez mieszkamy w europie , wedlug kodeksu powinno sie siwecic tylko to siwatlo przeciwmgielne od strony środka jezdni wiec co wy ćwiczycie ze wam drugie przeciwmgielne nie siweci, zrobili tak aby lampy byly symetryczne i lepiej wyglądały a nie z lewej p. mgielne z prawej wsteczny. drugim wytlumaczneiem jest ze te same lampy mozna zalozyc w angolach ale tu juz p.mgielna musi swiecic z prawej
Też mam przeciwmgielne z tyłu tylko od strony kierowcy i prawdę mówiąc na tyle jestem zaskoczony tym, ze co niektórzy mają jeszcze od strony pasażera, że chetnie bym to zobaczył bo nie kojarze ani jednego auta z taką opcją.
Panowie, fotki wrzućcie
Panowie, fotki wrzućcie
Obecny projekt: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=598327
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Jak zrobię fotkę to wrzucę.
Ja miałem tylko po lewj, ale sprawdziłem., że w prawym jest żarówka i styki w uchwycie żarówki więc nie było problemu z podłączeniem jej - przeciągłem jeden kabelek ze strony lewej do prawej i wszystko śmiga.
A co powiecie na to, że zamiast żarówek 21W w miejscu mgielnych włożyłem pozycyjne 5W - takie jak są po środku w tylnych lampach... - U mnie wygląda rewelka - napewno jestem bardziej widoczny na drodze, bo świecą standardy tył + pmgielne, gdzie jest żarówka 5W
jak zrobię to wrzucę fotki. U mnie wygląda to super, ponieważ mam lamby In-Pro WHITE.
Pozdr
Ja miałem tylko po lewj, ale sprawdziłem., że w prawym jest żarówka i styki w uchwycie żarówki więc nie było problemu z podłączeniem jej - przeciągłem jeden kabelek ze strony lewej do prawej i wszystko śmiga.
A co powiecie na to, że zamiast żarówek 21W w miejscu mgielnych włożyłem pozycyjne 5W - takie jak są po środku w tylnych lampach... - U mnie wygląda rewelka - napewno jestem bardziej widoczny na drodze, bo świecą standardy tył + pmgielne, gdzie jest żarówka 5W
jak zrobię to wrzucę fotki. U mnie wygląda to super, ponieważ mam lamby In-Pro WHITE.
Pozdr