nie odpala
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
nie odpala
Witam! Jestem nowym użytkownikiem więc sory jak coś pokręcę:/ Jestem posiadaczem Golfa 3 silnik 1.4 od kilku miesięcy dokładnie 3:) i wszytko było dobrze dopóki przestał chodzić mi na benzynie po jakiś 2 tygodniach:( oddałem do mechanika zrobił ale nie na długo problem sie znowu pojawił po 3 dniach:( pojechałem później do 2 i powiedział ze muszę wymienić wtrysk bo ten jest popsuty- wymieniłem i było dobrze ale tylko na benzynie bo na gazie wtedy nie jeździłem bo powiedział ze musi sie teraz to wszystko zgrać i żebym jeździł na benzynie. Po paru dniach pojechałem do gazownika i mi włączył gaz poustawiał i było ok do następnego rana kiedy to silnik był zimny kiedy próbowałem go odpalić działo sie tak samo jak wcześniej:9 Planowałem już jechać do następnego kiedy w ogolę przestał mi odpalać:( To znaczy odpala ale w ogolę nie wchodzi na obroty ani na benzynie ani na gazie zaraz po odpaleniu gaśnie:( Powiem jeszcze że odkąd tak zaczęło sie robić czyli po 2 tygodniach od kupna miał dziwne obroty kiedy był zimny miał niecałe 500 i często gasł a kiedy był ciepły 1500 i więcej
Proszę o pomoc
nie odpala
No tak ale teraz mi w ogóle nie chce wejść na obroty po odpaleniu:( Czy dało by teraz cos gdybym wymienił ten silniczek krokowy?