Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Ale jak to jest z tym przelotem jak bym to robil to bym musial ten przedostatni tlumnik tez wywalic i na koncu wstawic jakis dobry poprostu ten koncowy ? Zastanawiam sie czy też nie bedzie to wtedy strasznie glosne bo mi chodzi o to zeby mruczalo ale dalo sie z tym jezdzic w dluzsze trasy i nie budzic w nocy ludzi na osiedlu az tak mocnomalutki pisze:skoro masz tak nakombinowane z wydechem to zrob sobie wydehc przelotowy. np 50 mm od samego kolektora po koncowy tlumik. a na ostania puszke wybierz jakis firmowy produkt np. Remus, Supersprint itp

spoko dzieki zobacze gdzie to i zadzwonie lepiej by bylo blizej troche wawy no ale nic no i spore koszta myslalem ze w 600zl sie zamknie ten kolektor a tak to nie wiem czy oplacalna bedzie inwestycja ale dzieki za namiary pozdroLeon_Wechtel pisze:Dystans6, hmm z Wawy to nie wiem ,wiem ,że Michael Tuning System takie kolekory robi,firma jest Żor bodajże, niestety koszty to jakieś 1000-1500zł i chyba tam trzeba byc autem bo oni indywidualnie podchodza do tematu ,muszą zbadac stan silnika na hamowni itp,wydaje mi się ,że oni tez to montują....
44-240 Żory,ul Rybnicka 131
tel(32) 434 47 00
kom (+48) 602 616 036
http://www.michael-tuning.pl/

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 98 gości