W jaki sposób przeczyścić wtryski
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
W jaki sposób przeczyścić wtryski
witam kolegów
kiedys znalazlem na forum a teraz nie moge znaleźć więc pytam, w jaki sposób przeczyścić wtryski w moim golfie, słyszałem że są jakies preparaty do paliwa i na ile to sie sprawdza, dzięki za odpowiedzi
pozdrawiam
kiedys znalazlem na forum a teraz nie moge znaleźć więc pytam, w jaki sposób przeczyścić wtryski w moim golfie, słyszałem że są jakies preparaty do paliwa i na ile to sie sprawdza, dzięki za odpowiedzi
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt wrz 18, 2007 16:44 przez AndrzejOsz, łącznie zmieniany 1 raz.
koszt jest niewielki coś kole ~25 PLN więc myślę że warto spróbować, nie zaszkodzi, a może pomożetwardy pisze:A u mnie wlanie STP poprawiło korekcjie .
uysy kiedyś chwalił Liqui Moly
http://www.liquimoly.pl/index2.htm
- aadasiek
- Forum Master
- Kontakt:
Witam ja osobiście wlałem coś do swojego z K2 ale nie pamiętam jak to się nazywa i tak szczerze mówiąc to nic nie odczułem
w mojej branży zawodowej stosuje się coś innego mogę powiedzieć jedynie ze pracuję w wojsku na lotnisku ci którzy maja diesle to wiedzą co się dole.... do ropy
samochodzi jeździ jak marzenie i w zimie nie zamarza paliwko
pozdrawm
w mojej branży zawodowej stosuje się coś innego mogę powiedzieć jedynie ze pracuję w wojsku na lotnisku ci którzy maja diesle to wiedzą co się dole.... do ropy
pozdrawm
- aadasiek
- Forum Master
- Kontakt:
ja czytałeś całego mojego posta to przeczytałeś zapewne gdzie pracuję >>Lotniskotwardy pisze:co to za specyfik - denaturat ?aadasiek pisze:ci którzy maja diesle to wiedzą co się dole.... do ropy
samolotowe silniki przystosowane są do pracy na naf......
chyba ie muszę kończyć
na cały zbiornik ropy dolewa sie z 5 litrów naf...... i śmiga
wtryski elegancko oczyszczone i nic nie dymi
każdy kto pracuje na lotnisku tak robi i jeździ dieslem od lat
-
- Mały gagatek
- aadasiek
- Forum Master
- Kontakt:
no to widzisz ze specyfik jest naprawdę dobrytwardy pisze:Dodatek do ON - STP jest własnie podobny do nafty .aadasiek pisze:na cały zbiornik ropy dolewa sie z 5 litrów naf...... i śmiga
wtryski elegancko oczyszczone i nic nie dymi
z reszta tego używają wszyscy którzy maja diesle i naprawdę sobie chwalą
ja nie powiedziałem że to naf.....