Lusterka z innych aut grupy VAG

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

pmangel
Mały gagatek
Mały gagatek

Lusterka z innych aut grupy VAG

Post autor: pmangel » pn wrz 17, 2007 23:18

Witam

Mam takie pytanko, czy ma ktos pojecie od jakich autem bez problemu i przerabianie beda pasowac lusterka kompletne. Oczywiscie wszystko z grupy VAG. Poniewaz poprzedni wlasciciel mojej czworeczki zalozyl sobie lusterak typo M3 a sa tak marne ze szkoda gadac i dlatego moje pytanie bo ciezko trafic dobre lusterka i to jeszcze z manualnym sterowaniem.

Czy od wersji angielkiej (prawe) takze pasuje bez problemu.

Z gory dzieki za pomoc pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt wrz 18, 2007 16:38 przez pmangel, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kiss
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Post autor: kiss » wt wrz 18, 2007 14:38

Najlepiej będzie jak poszukasz oryginalnych od mk4 (obserwuj allegro, na pewno się pokażą) żeby nie natchnąć się na jakieś niespodzianki przy montażu, choć być może z octavii pasować jeszcze będzie. z angielskiej wersji prawe jest duże tak więc byś miał dwa symetryczne jeśli Ci to by nie przeszkadzało.
Te lusterka M3 wywalaj czym prędzej bo to naprawdę nieźle szpeci

pmangel
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: pmangel » wt wrz 18, 2007 15:40

tak wiem ze prawe angielskie wieksze i podoba mi sie to i troche wyroznia ( w szczegolach ) i lubie duzo widziec w bocznych lusterkach. No M3 ide na smietnik jak zakupie oryginalne. Na allegro drwalem pare nowych ale nie oryginalnych i sie zastanawiam nad kupnem bo cena jest atrakcyjna

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”