SERDECZNIE WITAM GOLFIARSKA BRAC
Wlasnie stalem sie szczesliwym posiadaczem golfa mk 2 z hmm uszkodzona skrzynia biegow. Juz tlumacze o co chodzi. Otoz wsteczny wlacza sie poprzez nacisniecie lewarka i pozniej tak jak jedynka.
Niestety bieg po wlozeniu wyskakuje po przejechaniu doslownie kawaleczka.
2 problem jest taki ze nawet jak wcisne lewarek w podloge to on i tak wyskakuje(lewarek nie bieg tak jak w poprzednim pkt.). No i teraz na pod kazdymi swiatlami mam losowanie bo albo wrzuce wsteczny albo jedynke a pare razy zdazylo mi sie juz ruszyc z 3.
i teraz nie wiem co robic dalej:( czego to jest wina? I jaki moze byc ewentualny koszt naprawy takiej usterki.
mam nadzieje ze wyrazilem sie jasno w razie problemow bardzo chetnie rozwieje wszystkie pozostale watpliwosci.
z gory dzieqje za pomoc!
[mk 2] wsteczny bieg 1,8 90KM
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
sproboj wyregulowac lewarek moze sie przestawim , mi sie tak przestawil ale mialem problem z 5-tka bardzo ciezko wchodzila , po regulacji jest lalunia, regulacja jest przy skrzyni gdzie dochodzi lewarek z auta do skrzyni, popusc srube ustaw lewarek prosto dokrec i posprawdzaj, i sprawdz ta blokade pod gumowym mieszkiem tak jak "thegwiazdor" pisal poprzednio. pozdro