Przepustnica - koledzy pomozcie

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Itor
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Itor » pt wrz 14, 2007 20:17

GENE pisze:Jednym słowem lipa. Ale może jest rozwiązanie. Może da się tps-a przełożyć z tej z allegro do twojej. Nie jestem pewien, ale może to by było rozwiązanie.
no wlasnie trzebaby caly mechanizm przelozyc tylko sie zastanawiam czy te przepustnice roznia sie mechanizmem czy srednica a moze tym i tym

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » pt wrz 14, 2007 21:19

Itor w starszej z wersji ETKI Ta przepustnica z literką J na końcu jest przypisana do Golfa z 99 roku z jakimś dziwnym silnikiem dwulitrowym, którego brak w spisach. Więc jeśli miałbyś się dogadywać z gościem o ewentualnym kupnie na probę to może tą właśnie. AGG oczywiście nie ma w wersji 1,6 i jest błąd opisu w tej aukcji.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Itor
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Itor » pt wrz 14, 2007 23:22

Paweł Marek pisze:Itor w starszej z wersji ETKI Ta przepustnica z literką J na końcu jest przypisana do Golfa z 99 roku z jakimś dziwnym silnikiem dwulitrowym, którego brak w spisach. Więc jeśli miałbyś się dogadywać z gościem o ewentualnym kupnie na probę to może tą właśnie. AGG oczywiście nie ma w wersji 1,6 i jest błąd opisu w tej aukcji.
sprawdzilem ten silnik ma 115 KM i jest dwuitrowy tylko ze montowana w nim przepustnica pod innym katem tzn jest tak przekrecona o 90 stopni ze koleczko od linki na gorze a u mnie z boku ciekawe czy jakby ja przekrecic tak jak u mnie w silniku to czy by pasowala
Obrazek
Ostatnio zmieniony pt wrz 14, 2007 23:23 przez Itor, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”