Jak otworzyc zatrzasniete drzwi, pilot w srodku
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- cartonik
- Mały gagatek

- Kontakt:
Jak otworzyc zatrzasniete drzwi, pilot w srodku
Niemoge otworzyc Dzwi nie mam Klamek nigdzie a Pilot zostal w srodku i sobie zatrzasnolem dzwi pomocyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!
:(:(:(:(:(:(
Ostatnio zmieniony pt wrz 14, 2007 14:05 przez cartonik, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam!!
Ja tez raz zamknalem sam. z kluczykami w srodku. Bylo to kawalek od domu to kombinowalem, wystarczy grubszy drut i wyciagniecie uszczelki poziomej na dole szyby(taka z blaszki ile sie nie myle) dryt wyginasz w ksztalcie L i przy bylej klamce szukasz owym drutem przy tym cypelku do otwierania.Ciagnac do gory powinienes otworzyc. Jak bedziesz blisko to zobaczysz jak sie rusza ten cypel. Pare min i otwarte (przynajmniej mi sie tak udalo) i duzo cierpliwosci..
Ja tez raz zamknalem sam. z kluczykami w srodku. Bylo to kawalek od domu to kombinowalem, wystarczy grubszy drut i wyciagniecie uszczelki poziomej na dole szyby(taka z blaszki ile sie nie myle) dryt wyginasz w ksztalcie L i przy bylej klamce szukasz owym drutem przy tym cypelku do otwierania.Ciagnac do gory powinienes otworzyc. Jak bedziesz blisko to zobaczysz jak sie rusza ten cypel. Pare min i otwarte (przynajmniej mi sie tak udalo) i duzo cierpliwosci..
Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to zepsujesz.
A tu kolega rozwinął mą myśl.zodiak pisze: Jak masz "rygielki" przy szybach to na "wędkę" otwieraj.
tomaszvw pisze:Witam!!
wystarczy grubszy drut i wyciagniecie uszczelki poziomej na dole szyby(taka z blaszki ile sie nie myle) dryt wyginasz w ksztalcie L i przy bylej klamce szukasz owym drutem przy tym cypelku do otwierania.Ciagnac do gory powinienes otworzyc. Jak bedziesz blisko to zobaczysz jak sie rusza ten cypel
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.