k***a mialem ulozony juz tekst i net mi sie cos spieprzyl
Kapsel ja nie mam w gg archiwum (moze dlatego nigdy nie dotarla do mnie wiadomosc od Ciebie z Twoim numerem komy:/), ale wiem dokladnie, ze byla rozmowa na temat tego, ze nie mam czasu na wypolerowanie swoich felg i mowilem, ze mam juz sciagniety lakier i jedna felge zjechana papierem 120... zaproponowales mi polerke tych felg za kwote... i pisales, ze pozostale 3 felgi tez mam przejechac 120, bo sam wiem jak to jest z tymi piaskowanymi felami, ze sa duze wzery i mam je wyeliminowac... a pozniej napisales, ze jak przejade wszystkie 400, to zjedziesz mi z ceny do kwoty...
jesli nadal chcesz sie tego wyprzec, to po prostu przyznaj, ze mogles sie wtedy pomylic (tak jakby przejezyczyc w pisowni) i wszystko ok...
co do tych mikrowzerow, to chodzilo mi o to, ze nie widac ich w ostrym sloncu oraz cieniu... i masz racje, ze najwyzej bedzie lustro z kropkami...
co do tego, ze mozna przeleciec pasta i bedzie dobrze, to nie wiem kiedy, bo jak brachol nie zlikwidowal wszystkich wzerow w swoich felach i wzial sie potem za drobny papier, a nastepnie filc, to potem bylo lustro, ale byly tez te mikrowzery, a ich za nic nie da sie naprawic pasta, bo probowalismy... a pasty nie mam zlej, bo sam kiedys przyznales, ze polerke mam dobra, tylko, ze bylo widac ryski... a to akurat bylo w felach, ktore robil moj ojciec, a nie ja...
no i ciagle chodzi mi o NIEDOPRACOWANA polerke i wlasnie jako taka traktowalem polerke
marceliii... a pozniej wyszlo na to, ze chodzi o polerke ZANIEDBALA (a to, jak sam wiesz, ogromna roznica)... Ty widocznie od razu o takiej zaniedbalej zaczales sie wypowiadac i stad te nasze ROZNICE w wypowiedziach... dlatego OBOJE mamy racje (ja-biorac pod uwage niedopracowana polerke, a Ty-biorac pod uwage zaniedbala polerke)... teraz chyba jest
??
a z tym, ze robiles fele do auta za pol miliona, to domyslam sie, ze chodzi o M6 (a jak nie, to mnie poraw)... no i powiem tak: polerka jest o niebo lepsza od chromu!! chyba wiesz dlaczego, nie?? a jesli nie, to juz tlumacze: wypolerujesz gosciowi fele, pojezdzi, gdzies zahaczy, przyjdzie do Ciebie i mu to NAPRAWISZ (!!) za psi grosz, jak to sam wczesniej pisales o "serwisowaniu"... a jak koles przytrze fele w chromie, to co wtedy?? znowu kosztowna operacja chromowania?? kolesia na to nie stac!!
nie no tak serio, to go stac, ALE skoro jest tak bogaty, ze stac go na M6 (czy tam inne drogie auto), to jest sknerusem i liczy sie z kazdym groszem bardziej niz niejeden pospolity czlowiek (!! :/) dlatego wie, ze wrazie czego moze liczyc na tania naprawe... chyba sie ze mna zgodzisz, co?? teraz maly przyklad i zarazem delikatne OT, za co wielkie sorry: pokazywalem Ci moje 18" i pisalem, ze sprzedalem oponki 225/40 i chce miec 205/35 lub 215/35... tamte 225/40 mialy po 6mm, wszystkie w swietnym stanie i sprzedalem je na Allegro za 650zl z wysylka, a bylem u znajomego i do niego podjechal facet S-klasa, caly obwieszony zlotymi kietami, drugi Merol (SLK) w garazu no i jak zobaczyl moje oponki, to mu mowilem, ze musialby mi dac stowe wiecej niz ten z Allegro, czyli 700zl od reki (za 4 sztuki 225/40/18 w idealnym stanie!!!!), a on sie wkurzyl i nazwal mnie cwaniakiem i powiedzial, ze 700zl to za drogo i moze mi dac max tyle co ten kolo z Allegro, potem jeszcze mial pretensje do mojego ojca, ze ja niby chcialem na tym kolesiu "przyciac stowe"... :/ zal mi takich ludzi...
tak wiec chyba wszystko jasne, co??
a no i sie nie wpieniam, ze mi ktos cos zarzuci...
tylko wpieniam sie, gdy ktos mi cos zarzuci, a sam tak robi... lub gdy nie ma racji, badz tez jego racja tyczy sie innej rzeczy (tzn. tej samej, ale z innego punktu widzenia)...
dobra, wiecej juz nie pisze w tej sprawie, bo sie nie bede klocil... uwazam, ze w tej odpowiedzi wszystko zostalo wyjasnione jak nalezy i nie ma powodow do wpieniania/obrazania sie itp. z zadnej strony...
to do kiedys tam na gg... yop??
pozdro