Dołożenie oryginalnego pilota od centralnego zamka

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

golfomaniac
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołożenie oryginalnego pilota od centralnego zamka

Post autor: golfomaniac » czw wrz 13, 2007 13:34

W aucie jest oryginalny centralny zamek ale nie ma pilota. Chciałbym dołożyć pilota do centralnego ale nie żadne chińskie "Magic Car" itp. W archiwum najczęściej była mowa o kluczykach scyzoryk+pilot w jednym. Zatem jakie są tego możliwości i ile to może kosztować?

Awatar użytkownika
lordmatej
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: lordmatej » czw wrz 13, 2007 20:03

Na forum było krok po kroku jak przerobić kluczyk na scyzoryk.Spoko sprawa i ładnie wygląda ale kosztuje-ja za cenę tego pilota kupiłem bardzo dobry ale niestety w breloczku. Jakie funkcje spełnia?? Wszelkie!!Tzn otwiera zamyka i obsługuje alarm.Domyka także szyby jeśli masz tę opcję normalnie z kluczyka. Jeśli masz immo to będziesz musiał troszkę pokaleczyć obydwa klucze. Ja ponieważ kompletnie się na tym nie znam poszedłem do gościa który mi to założył.Koleś polecany i reklamowany przez wszystkich.Robote zrobił solidnie i jest git.Pilocik mały zgrabny i czarny.A to jakie ma funkcje to zależy tylko od podłączenia kabelków.Ogólnie centralny z pilota to zajebista sprawa i nawet zeta nie żałuje na to wydanego.A ten pilocik to piękna zabawka. Jesłi będziesz to sam zakładał to szukaj nie najtańszych,a jeśli ktoś Ci to zakłada to zapytaj go o zdanie-napewno poleci Ci coś dobrego i sprawdzonego.Pozdro

...i zesłał pan Golfa na ziemie , by siał zamęt i zniszczenie...

golfomaniac
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: golfomaniac » czw wrz 13, 2007 22:20

lordmatej pisze:Na forum było krok po kroku jak przerobić kluczyk na scyzoryk.Spoko sprawa i ładnie wygląda ale kosztuje-ja za cenę tego pilota kupiłem bardzo dobry ale niestety w breloczku. Jakie funkcje spełnia?? Wszelkie!!Tzn otwiera zamyka i obsługuje alarm.Domyka także szyby jeśli masz tę opcję normalnie z kluczyka. Jeśli masz immo to będziesz musiał troszkę pokaleczyć obydwa klucze. Ja ponieważ kompletnie się na tym nie znam poszedłem do gościa który mi to założył.Koleś polecany i reklamowany przez wszystkich.Robote zrobił solidnie i jest git.Pilocik mały zgrabny i czarny.A to jakie ma funkcje to zależy tylko od podłączenia kabelków.Ogólnie centralny z pilota to zajebista sprawa i nawet zeta nie żałuje na to wydanego.A ten pilocik to piękna zabawka. Jesłi będziesz to sam zakładał to szukaj nie najtańszych,a jeśli ktoś Ci to zakłada to zapytaj go o zdanie-napewno poleci Ci coś dobrego i sprawdzonego.Pozdro
Tez to czytałem o tej samoróbce do pilota scyzoryka ale myślałem, że pilot też był w breloczku tak jak np. w Volvo

[ Dodano: 13 Wrz 2007 22:20 ]
lordmatej pisze:Na forum było krok po kroku jak przerobić kluczyk na scyzoryk.Spoko sprawa i ładnie wygląda ale kosztuje-ja za cenę tego pilota kupiłem bardzo dobry ale niestety w breloczku. Jakie funkcje spełnia?? Wszelkie!!Tzn otwiera zamyka i obsługuje alarm.Domyka także szyby jeśli masz tę opcję normalnie z kluczyka. Jeśli masz immo to będziesz musiał troszkę pokaleczyć obydwa klucze. Ja ponieważ kompletnie się na tym nie znam poszedłem do gościa który mi to założył.Koleś polecany i reklamowany przez wszystkich.Robote zrobił solidnie i jest git.Pilocik mały zgrabny i czarny.A to jakie ma funkcje to zależy tylko od podłączenia kabelków.Ogólnie centralny z pilota to zajebista sprawa i nawet zeta nie żałuje na to wydanego.A ten pilocik to piękna zabawka. Jesłi będziesz to sam zakładał to szukaj nie najtańszych,a jeśli ktoś Ci to zakłada to zapytaj go o zdanie-napewno poleci Ci coś dobrego i sprawdzonego.Pozdro
Tez to czytałem o tej samoróbce do pilota scyzoryka ale myślałem, że oryginalny pilot od CZ też był w breloczku tak jak np. w Volvo

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”