pczerniej, jak tylko się uporasz z wszystkimi pierdółkami wpadaj na plac, ja chcieć go na żywca zobaczyćdoktorze operacja udana 2.0 16V

Moderator: G0 Karcio
Spoko spoko pojawie sie za Tydz ... teraz czas na urlopkamiloooo pisze:tylne heble nie najwazniejsze...![]()
![]()
dawaj do koszalina na testy![]()
Spoko spoko na pewno sie odezwę i sie jakoś zjedziemy na placuBiGMaZZy pisze:pczerniej, jak tylko się uporasz z wszystkimi pierdółkami wpadaj na plac, ja chcieć go na żywca zobaczyćdoktorze operacja udana 2.0 16V![]()
![]()
furka kozak na max-a
![]()
![]()
Dankeidgray pisze:miły widok pod maską
Widzisz ja sie ciesze tym co mam , jestem dumny z tego co zrobiłem i że część pracy wykonałem sam w tym silniku mając przed sobą książkę i różne schematy ... 5 lat temu nie przyszło by mi do głowy te mój VW tak będzie wyglądał i że będzie taki silnik ... ale miło że się pochwaliłeś tym co miałeś 5 lat temux27 pisze:niechce byc niemily ale 16v to juz przezytek w szczegolnosci te wsyztkie na jectornicku.-.ja sie cieszylem 16v 5lat temu jak mialem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości